(REHBER) Otomatik Windows 10 Naısl Yüklenir?

CyberSkull4

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar Win 8 yaptrdm her uygulamada hata verdi sonra yine win 7 yaptrdm neden acaba ? bilen varmı ?

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk windows 10 u yüklediğimde PC kafayı yemişti ve format atmak zorunda kalmıştım. Nedense hala bu yüzden windows 10 a güvenemiyorum, nasıl bunu virutial box da çalıştırırız?

CyberSkull4

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardesim Bence Kullandığın Programdan Başkasını Kullanma Çok Sorun Yaratıyor.Bnimde Öleydi.[DOUBLEPOST=1438644971,1438644888][/DOUBLEPOST]
İlk windows 10 u yüklediğimde PC kafayı yemişti ve format atmak zorunda kalmıştım. Nedense hala bu yüzden windows 10 a güvenemiyorum, nasıl bunu virutial box da çalıştırırız?
Kardesim Bence Kullandığın Programdan Başkasını Kullanma Çok Sorun Yaratıyor.Bnimde Öleydi.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardesim Bence Kullandığın Programdan Başkasını Kullanma Çok Sorun Yaratıyor.Bnimde Öleydi.[DOUBLEPOST=1438644971,1438644888][/DOUBLEPOST]
Kardesim Bence Kullandığın Programdan Başkasını Kullanma Çok Sorun Yaratıyor.Bnimde Öleydi.
Yok viritual box PC'nde yeni bir sahte PC oluşturuyor diyebilirsin. Sadece .iso uzantılı bir dosyaya ihtiyacın var...