alıntı yapıcaksan bırak bu işi...Evet. Bu Doğru. Büyük İhtimalle yanlış yazıyorsun. Bendede oluyordu. Düzelttim. Ornegin Söyle Yaz:
/summon Zombie - - - {Equipment:[{id:268},{id:301},{id:300},{id:299},{id:298}]}
Böyle Yazarsan Dibinde Deri Zırhlı, Tahta Kılıçlı Bir Zombi Doğar. o "-" ile yazdıgım yerlere kordinat yazabilirsin. Ve Equipment Kısmındaki Esyaları Değiştirebilirsin. Yada Normal Zombi İçin:
/summon Zombie - - -
Daha Ayrıntılı Ama Yabancı Bir Kaynak:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ben Bu Yazıyı Alıntı Almadım. Kendim Anlattım. Ama Yinede Yeterli Olmazsa Diye Birde Başka Rehber Verdim.[DOUBLEPOST=1384116053][/DOUBLEPOST]Todeskeks, Gitti Gidiyordan Bu Şekilde Sunucu Almamalısın. Bir Hosting Şirketinden Kiralamalısın. Çünkü Onu Alırsan Teknik İşlemler Gerekir. Ve BU Senide Benide Aşar. Örneğin Nitrado dan Alabilirsin bir Sunucu!alıntı yapıcaksan bırak bu işi...
Evet. Bu Doğru. Büyük İhtimalle yanlış yazıyorsun. Bendede oluyordu. Düzelttim. Ornegin Söyle Yaz:Command Blockta Summon Komutunu Kullandığımda Yaratık Çağırmaya Gücün Yetmez Diyor 1.7.2 Single Playerde
Bu Arada, Ankara_06, Yanlış Yazdıgın İçin Kısacası. Büyük İhtimalle: /summon zombie yazdın. Yanlış! /summon Zombie Yazacaksın. Tam Adlarını.[DOUBLEPOST=1384116306,1384116270][/DOUBLEPOST]Biliorm Farkettim[DOUBLEPOST=1384116877][/DOUBLEPOST]
Evet. Bu Doğru. Büyük İhtimalle yanlış yazıyorsun. Bendede oluyordu. Düzelttim. Ornegin Söyle Yaz:
Böyle Yazarsan Dibinde Deri Zırhlı, Tahta Kılıçlı Bir Zombi Doğar. o "-" ile yazdıgım yerlere kordinat yazabilirsin. Ve Equipment Kısmındaki Esyaları Değiştirebilirsin. Yada Normal Zombi İçin:
Ayrıca Evet Küçük Yazıyodum
/summon Zombie - - -
Daha Ayrıntılı Ama Yabancı Bir Kaynak:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Detaylı Anlatmışsın 1.7.2 De Map Yapmayı Düşünüyorum Aslında Bunun Gibi Bilgiler Lazım BanaEvet. Bu Doğru. Büyük İhtimalle yanlış yazıyorsun. Bendede oluyordu. Düzelttim. Ornegin Söyle Yaz:
/summon Zombie - - -
BanadaDetaylı Anlatmışsın 1.7.2 De Map Yapmayı Düşünüyorum Aslında Bunun Gibi Bilgiler Lazım Bana![]()