ShouldToBe
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Mcedit kullan daha iyi uğraşmazsınDetaylı Anlatmışsın 1.7.2 De Map Yapmayı Düşünüyorum Aslında Bunun Gibi Bilgiler Lazım Bana![]()
Mcedit kullan daha iyi uğraşmazsınDetaylı Anlatmışsın 1.7.2 De Map Yapmayı Düşünüyorum Aslında Bunun Gibi Bilgiler Lazım Bana![]()
MCEditle RedStone Devre Yapılırmı?Mcedit kullan daha iyi uğraşmazsın
Bilmiyomda büyük ihtimal yapılmaz redstoneyi kendin yapacaksınMCEditle RedStone Devre Yapılırmı?
Evet, yapılır fakat çok zor.MCEditle RedStone Devre Yapılırmı?
MalesefEvet, yapılır fakat çok zor.
sağol işe yaradıBu Arada, Ankara_06, Yanlış Yazdıgın İçin Kısacası. Büyük İhtimalle: /summon zombie yazdın. Yanlış! /summon Zombie Yazacaksın. Tam Adlarını.[DOUBLEPOST=1384116306,1384116270][/DOUBLEPOST]Biliorm Farkettim[DOUBLEPOST=1384116877][/DOUBLEPOST]
Evet. Bu Doğru. Büyük İhtimalle yanlış yazıyorsun. Bendede oluyordu. Düzelttim. Ornegin Söyle Yaz:
/summon Zombie - - - {Equipment:[{id:268},{id:301},{id:300},{id:299},{id:298}]}
Böyle Yazarsan Dibinde Deri Zırhlı, Tahta Kılıçlı Bir Zombi Doğar. o "-" ile yazdıgım yerlere kordinat yazabilirsin. Ve Equipment Kısmındaki Esyaları Değiştirebilirsin. Yada Normal Zombi İçin:
/summon Zombie - - -
Daha Ayrıntılı Ama Yabancı Bir Kaynak:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ben sana anlatayım .dkardeşim kalbini kırmak istemem ama adın çok saçma
her neyse ben soruya yönelmek istiyorum at nasıl evcilleştiriliyor(öğrenemedim :/)
oke pnp teşekkürlerben sana anlatayım .d
atın üstüne sağ tıklayıp bin eğer seni atmazsa kalpler çıkarsa artık senindir
kalp çıkmassa seni üstünden atarsa tekrar bin
öyle ölye kalp çıkana kadar tekrarla .d
evcilleşince E tuşuna basıp ata eğer ve zırh koyabilirsin
teşekkür ederim kardeşim çok yardımcı oluyorsun.Önemli Değil Arkadaşlar, Bilmediginiz Her Seyi Buraya Sorabilirsiniz.Önemli Olan Anlamanız Ve Öğrenmeniz.