[Rehber] [Server-Minecraft-Nasıl Yapılır] En Geniş Soru-Cevap Rehberi! Merakını Gider!!! [Sabit]

Epıc

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlatman aşırı kötü küçük cocuk gibi 1 metinde 7 tane :D var komik olsada gülsek

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baphomet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
İftira Atmamı :DDD O Serverde Builderdim. Beni Seçince Map .//set wood Çeken Benmiyim. :)

Baphomet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ne Saçmalıyorsun? BEN ÖYLE BİRŞEY YAPMAM... Konudan Defol Lütfen, Teşekkür Ederim :)

Baphomet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başta Cevabı Var, Ama Yinede Ben Tekrarlayayım..:
/summon Zombie - - - {Equipment:[{id:268},{id:301},{id:300},{id:299},{id:298}]}
Böyle Yazarsan Dibinde Deri Zırhlı, Tahta Kılıçlı Bir Zombi Doğar. o "-" ile yazdıgım yerlere kordinat yazabilirsin. Ve Equipment Kısmındaki Esyaları Değiştirebilirsin. Yada Normal Zombi İçin:
/summon Zombie - - -
"Zombie" Yerine Başka Bir Mob İsmini (tam ismini) Yazabilirsin...
Daha Ayrıntılı Ama Yabancı Bir Kaynak:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Lykentos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftta komut bloğunu başka bir komut bloğuyla nasıl bağlayabilirim ? Örneğin birine komut bloklarıyla sırasıyla taş set vermek istiyorum. Bunu tek komut bloğunda da yapabilirmiyim ? Cevapları bekliyorum.

Baphomet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Üzgünüm Ama Tek Command Block Da Yapamazsın, Ama Birsürü Command Block'u Tek Bir Redstone Devresinde Birlestirebilirsin... :) Eğer Hala İstediğin Cevabı Alamadıysan Biraz Daha Ayrıntılı Sor.

Son düzenleme:

Lykentos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beki nasıl birleştirebilirim. Redstone devresini üstündenmi geçirmeliyim ? Bir ara denemiştim. kodlar karışmıştı onun için soruyorum.