[Rehber] [Server-Minecraft-Nasıl Yapılır] En Geniş Soru-Cevap Rehberi! Merakını Gider!!! [Sabit]

sofor24

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Suan teldeyim kardesim bide bisey dicem sen bu kadar seyi nerden ogreniyon ve beni skapyenden ndn sildin ?? :D

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bazıları video arıyorsan googleye yaz falan diye onun yerine direk link atar mısın diye sordum

sofor24

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bora bir tane daha sorum ama bu acill 1)minigamese speelf nasil eklicem bu bir 2)digeride essentialstan tabela ile rep atmayi yaptim oyuncuya vercegim permi yazarmisin
3)Combat tag pluginini ayarlamayi biliyormusun mesela arenanin disanda calisacak icerde kapanacak oyle eger bu uc soruma cevap verebilirsen sen harbi adamsin demektir ve herseyi biliyon demektir :D

Son düzenleme:

Baphomet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bora bir tane daha sorum ama bu acill 1)minigamese speelf nasil eklicem bu bir 2)digeride essentialstan tabela ile rep atmayi yaptim oyuncuya vercegim permi yazarmisin
3)Combat tag pluginini ayarlamayi biliyormusun mesela arenanin disanda calisacak icerde kapanacak oyle eger bu uc soruma cevap verebilirsen sen harbi adamsin demektir ve herseyi biliyon demektir :D
1.) Böyle Demenle HERŞEYi Biliyor Olmuyorum...
2.)Spleef'i Kendi Serverimde Hiç Eklemediğim İçin Bilmediğim Bir Plugin. Bu Yüzden Bu Soruya Cevap Veremiyeceğim.
3.)Rep Atmak Nedemek? Eğer Demek İstediğin Şey Oyunculara "Essentials Signs" i Kullanma Permi Vermek İstiorsan:
Şu Kısmı Essentials'ın Configinden Bul:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
# Essentials Sign Control
# See
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
for instructions on how to use these.
# To enable signs, remove # symbol. To disable all signs, comment/remove each sign.
# Essentials Colored sign support will be enabled when any sign types are enabled.
# Color is not an actual sign, it's for enabling using color codes on signs, when the correct permissions are given.

enabledSigns:
# - color
# - balance
#- buy
#- sell
# - trade
# - free
# - disposal
# - warp
# - kit
# - mail
# - enchant
# - gamemode
# - heal
# - info
# - spawnmob
# - repair
# - time
# - weather
# - suicide

# How many times per second can Essentials signs be interacted with per player.
# Values should be between 1-20, 20 being virtually no lag protection.
# Lower numbers will reduce the possibility of lag, but may annoy players.
sign-use-per-second: 4

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kırmızı İle Yazılmış Kısımları, "Essentials Signs" i Etkinleştirmek İçin Sil. Sadece O Sembolleri.
Yeşil İle Yazılmış Kısımlar Tabela Kodlarıdır. Örneğin:
--

[Warp]
Meslek

Sana Orjinal Sitesinden Bütün Sign'leri Vereyim. İngilezcen İyiyse Anlarsın :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yapımını Veya Kullanımını Anlamadığın Şey Varsa Bana Sor, Sana Detaylı Bir Şekilde Anlatayım :)

Bu Arada Sign'leri Kullanmaları İçin Oyuncuların Şu Yetkiye Sahip Olması Lazım:

"( - signs.use.*)"
" ve () İşaretlerini Sil. Umarım Yetki Vermeyide Biliyorsundur :D
Yoksa Sen Serverini Bırak :D
Bide İp'i Bana Özelden Gönder Lo :D Bi Geleyim, Hem Yardımcı Olayım. Kendi Düzenlediğim Serverim Var. Bütün Pluginleri Editledim Uygun Şekilde. Birsürü Kit Ve Vip Çeşidi Ekledim. Merakın Varsa Söyle. Özelden At Yada. :) Yardımcı Olduysam İnsan Bir Beğeni Verir Yhaaa.. Okadar Yazdık, Ellerim koptu. Emeğe Saygı. Böyle Yapınca Üzülüyorum Ama :/ :'(. Lütfen Bunu HERKESTEN Bekliyorum...
4.) Combat Tag'ı Kullanmadım Ama Çok İstersen Sana Bir Rehber Atayım...:
Üzgünüm Türkçe Bir Rehber Bulamadım. Lütfen Rehberimi Başkalarına Öner :)Hala Güncel! Haydi Sorularınızı Bekliyorum... :) Bir Diğer Konuma Bakın! Belki Sizi İlgilendirir? ÇOK HOŞ!

Baphomet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İşim Vardı, Şak Diye Gelcek Değil Ya? Sonuçta Robot Değilim?[DOUBLEPOST=1390564360,1390563987][/DOUBLEPOST]
mineshafter kullanıyorum açılmıyor
Ben Hayatımda Modlardan Nefret Etmişimdir. Bu Yüzden Hiç Kullanmadım Ve Bilmiyorum. Başlığa Tekrar Ekliyeyim. Gerçekten Özür Dilerim... Fakat Düşündüğüm Kadarıyla Bu Senin Minecraft'ın Veya Bilgisayarından Kaynaklanıyor...

LEGEND38

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İşim Vardı, Şak Diye Gelcek Değil Ya? Sonuçta Robot Değilim?[DOUBLEPOST=1390564360,1390563987][/DOUBLEPOST]
Ben Hayatımda Modlardan Nefret Etmişimdir. Bu Yüzden Hiç Kullanmadım Ve Bilmiyorum. Başlığa Tekrar Ekliyeyim. Gerçekten Özür Dilerim... Fakat Düşündüğüm Kadarıyla Bu Senin Minecraft'ın Veya Bilgisayarından Kaynaklanıyor...

minsehafter açmıyor ama diğer birtanesi açıyor mineshafter kullanmamın sebebi skinimin arkadaşımla aynı olması eğer buna bir çözüm bulursanız diğer sorunda ortadan kalkacaktır

sofor24

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kardesim swmde bi bug var adam mesela kazmayla yere basiyor rep oluyor ondan sonra yere atip geri aliyor gene rep aliyor nasil cozucem ??? Bi cevap verirsin artik

Baphomet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ona Repair Deniyor...[DOUBLEPOST=1390567669,1390567638][/DOUBLEPOST]Serverin İP Ne? Mesaj Olarak At Özelden, Gelip Göreyim. Senin Yaptığın Anamın Göz Rengi Ne Demen...