Rehber Ve Dahası Alımlarımız Aktif

BünyaminTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Rehber
  2. Youtuber
  3. Diğer
Sunucu IP Adresi
roadincraft.mcoyna.com
Merhaba değerli forum üyeleri. Para ile açtığımız sunucuda rehber - reklamcı ve youtuber aramaktayız.

Sizleride alımlarda görmek isteriz. İp aşağıdaki gibidir iyi oyunlar.

Yetkili Ekibimiz :

Rehber Başı : DeFeNdS

Kurucu : InFlames

Yan Kurucular : Furkan - Seantex

İP ADRESİ :

roadincraft.mcoyna.com

KurucuBey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba değerli forum üyeleri. Para ile açtığımız sunucuda rehber - reklamcı ve youtuber aramaktayız.

Sizleride alımlarda görmek isteriz. İp aşağıdaki gibidir iyi oyunlar.

Yetkili Ekibimiz :

Rehber Başı : DeFeNdS

Kurucu : InFlames

Yan Kurucular : Furkan - Seantex

İP ADRESİ :

roadincraft.mcoyna.com
neden beni kalıcı olarak serverden engellediniz
Nick : erdobaba01

Skeppy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
1. SW KAPALI
2. SW'DEN HERKES BANLANDI
3. HAKKINIZDA ŞİKAYET YİYEBİLİRSİNİZ
4. 3 UYARIDAN SONRA FORUMDAN BAN YERSINIZ
YADA IP-BAN

LhaewionTaxe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D forumuma laf ediyorsun serverine saldırı yiyorsun milletin rehber olup aptal aptal serverinde millete yardım etmesini istiyorsun. Server tuttuğu gün (belki 10 online) discorduma yaz bizzat gelip tebrik edeceğim. T4XE#6690 eklersin belki bir gün server kurar rehber ararım ve seni rehber seçerim ha ne dersin? :D

TrakyaLee

Reborn Project; kaliteli hizmet , uygun fiyat.
En iyi cevaplar
2
Skript Map plugin paketi tasarım satıyoruz uygun fiyata ulaşmak istersen Discord Adresim: iAli#8886

BünyaminTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
:D forumuma laf ediyorsun serverine saldırı yiyorsun milletin rehber olup aptal aptal serverinde millete yardım etmesini istiyorsun. Server tuttuğu gün (belki 10 online) discorduma yaz bizzat gelip tebrik edeceğim. T4XE#6690 eklersin belki bir gün server kurar rehber ararım ve seni rehber seçerim ha ne dersin? :D
Çoluk çocukların sunucusunda işim olmaz :) Hiç seni kafama takmıyorum merak etme. Beni lütfen kendin gibi abi sanma. Dikkat et hareketlerine uzaklaştırma yemen an meselesi.

LhaewionTaxe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çoluk çocukların sunucusunda işim olmaz :) Hiç seni kafama takmıyorum merak etme. Beni lütfen kendin gibi özür dilerim sanma. Dikkat et hareketlerine uzaklaştırma yemen an meselesi.
Çoluk çocukların sunucusu. Sen sunucu açıp başarılı oldun mu daha milletin yapacağı/yaptığı işlerle dalga geçmeye boyun yetsin? uzaklaştırma ilede korkacağımı sanma. Bide kendin gibi özür dilerim sanma demişsin. Ben yazdığım yerde özür dilenecek bir şey yapmam ki yazacağım yazının bulunduğu yer resmi bir yer ise olayın sonraki evrelerini düşünür yazarım. Kafana takmıyorsanda cevap verme derim. Bir insanın en hoşlanmadığı durum geri cevap gelmemesidir bunu unutma kulağına küpe olsun. Peki. 'Uzaklaştırma yemem an meselesi'. Yalvarıyorum ki şikayet etme olur mu :)

LhaewionTaxe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dahası ben farklı farklı sunucularda yetki için 100 tane farklı aternos forumu açmıyorum. Yaptığım server duruyor. Sen ise diğer insanlar gibi boşa ümit edip aptal aptal hareketler yapıyorsun. Minecrafta yatırım yapmak, 10 yıl önce kesilip bahçede eti bekleyen bir kurbanlığı yemek gibidir. Yeni projelere yatırım yapma dileğiyle.