Rehber ve Kılavuzlar Bölümü...

• Konuyu başlatan Klood07
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

Klood07

Ziyaretçi
Bilmem farkettiniz mi ama artık rehber ve kılavuzlar bölümünde her sayfada (ç)alıntı ve aynı konuları görmek mümkün. Her ne kadar rapor et tuşuna defalarca basmamıza rağmen hala bişeyler yapılmıyor. Bu yüzden bana rapor sistemi filan demeyin. Bundan hepimiz bıktık artık. Bişeylerin yapılması gerekiyor. Forumun iyiliği için.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Rehberlerin bir yerden alıntı olarak toplanması normal aslında, ama forumda öyle bir konu varsa SPAM sayılır ve boyle rehber konulara izin verilmez. Başka kaynaklardan toparlanmış konular da ( forumda yoksa) çalıntı sayılmaz. :)

GM Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

MJW97

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burda Çalıntı Konu Açan ben oluyorum galiba, ben bu konuyu açarken diğer konuyu görmedim + çalıntı değil kendim derleyip tek tek upload ederek düzenlediğim konu, farklı kafalar paylaşarak foruma destekde bulundum. ^_^

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burda Çalıntı Konu Açan ben oluyorum galiba, ben bu konuyu açarken diğer konuyu görmedim + çalıntı değil kendim derleyip tek tek upload ederek düzenlediğim konu, farklı kafalar paylaşarak foruma destekde bulundum. ^_^
Seninki daha yaralı bencede.

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
Kafalarla ilgili konuyu ele alırsak konuların bir tanesi 26 Nisan tarihinde açılmış. İkinci açılan konu ise 19 Eylül tarihinde açılmış.
İlk konu yeterince eski sayılıyor, yeni bir konu olarak ikinci arkadaşın açtığı konu daha yararlı olacaktır ki birileri bu rehberlere ulaşmak istediğinde yeni açılan konular daha yardımcı olacaktır. Kısacası bu tür konuların sürekli yenilenmesi gerekmektedir.

İzleyici oyun moduyla ilgili konular içinde konuşmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. her şey birbirinin üstüne koyarak daha iyisini yapmaktan ibaret. İki konuyu karşılaştırarak farkı anlayabilirsiniz. Aynı karşılaştırmayı kafalarla ilgili konu içinde yapmanızı öneririm.

Konular birbirinin benzeri gibi görünsede yeni açan arkadaşlar daha kaliteli, daha detaylı konular açtığı gibi -ki bu forum kurallarına aykırı bir durum değildir-, birkaç tane bu tarz konu görmenizde "rehberler bölümü aynı konuların tekrarından geçilmiyor" damgasını yedirme hakkını tanımaz.

İlginiz için teşekkürler,
İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...