Rehberlik Alımı

Superoyuncueray

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucumuz İçin Çok Çok Deneyimli Bir Rehbere İhtiyacımız Var.Sunucu 50-160 arası oyuncusu Olacağından Dolayı Spamda Hayliyle Çok Olucaktır, Kısacası Kartal Gözlü Bir Rehber Gerekli Sunucumuza.

Şartlar;

- +16 Yaş.
- Hızlı Ve Kararında Karar.
- Mevcut Bir Skype Adresiniz.
- OpFaction Veya Faction Komutlarını Ezbere Hızlıca Yazabilicek.
- Asla Tartışmıyacak, Oyuncularla Gerektiğinde Sohbet Edip, Gerektiğinde Susucak.

Cevaplanması Gereken Sorular;

- Skype Adresiniz;
- Yaşınız;
- Rehber Bilgin [Derecesi Ve Nasıl Bu Kadar Olduğu];
- Kullanıcı Nickiniz;
- Rehberliği En Az 7 Cümleyle Anlatmak [Çok Önemli,Gereksiz Yazılar Yazma.];

Profesyonel Bir OpFaction Sunucusunda Rehber Olacağına Gönülden İnanıyorsan, Değerli Yorumlarınızı Bekliyor Olacağım.

GökdenizKurman

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
- Skype Adresiniz; D arklordnyanct birleşik
- Yaşınız; 17
- Rehber Bilgin [Derecesi Ve Nasıl Bu Kadar Olduğu]; birçok serverde rehberlik yapa yapa bilgim ½98 olmuştur.
- Kullanıcı Nickiniz; RangerKid
- Rehberliği En Az 7 Cümleyle Anlatmak [Çok Önemli,Gereksiz Yazılar Yazma.]; Rehberlik bir veya birden çok kişiye yardım eden ve sorunları çözendir.

cevap?

Supermert17

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
- +16 Yaş.
- Asla Tartışmıyacak, Oyuncularla Gerektiğinde Sohbet Edip, Gerektiğinde Susucak.

- Skype Adresiniz; ): ts3 var skype olması zorunlu mu? bu yetkiyi istiyorumda
- Yaşınız;16.5
- Rehber Bilgin [Derecesi Ve Nasıl Bu Kadar Olduğu];Rehber komutlları %95 1.5 yıllık rehberlik yaptım.
- Kullanıcı Nickiniz;Angelaster273
- Rehberliği En Az 7 Cümleyle Anlatmak [Çok Önemli,Gereksiz Yazılar Yazma.];Rehberlik oyuncularla iç içe ve samimi olmaktır.Gerektiğinde abilik yapıcaksın.Serverin sohbeti senden sorulmalı.Soru-mutelik şey kaçırılmamalısın.Yalancılr-vb lere asla inanma kanıt iste ve Yardımsever ve Gerektinde hakını ara ama ararkende Saygılı ol. bir not kurucunun dediklerini harfiyen uygula ama tbiki arada muhapet ve laga luga ile muhappet edeceksin :) ben böyle biliyorum.

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
- +16 Yaş.

- Skype Adresiniz; ): ts3 var skype olması zorunlu mu? bu yetkiyi istiyorumda
- Yaşınız;16.5
- Rehber Bilgin [Derecesi Ve Nasıl Bu Kadar Olduğu];Rehber komutlları %95 1.5 yıllık rehberlik yaptım.
- Kullanıcı Nickiniz;Angelaster273
- Rehberliği En Az 7 Cümleyle Anlatmak [Çok Önemli,Gereksiz Yazılar Yazma.];Rehberlik oyuncularla iç içe ve samimi olmaktır.Gerektiğinde abilik yapıcaksın.Serverin sohbeti senden sorulmalı.Soru-mutelik şey kaçırılmamalısın.Yalancılr-vb lere asla inanma kanıt iste ve Yardımsever ve Gerektinde hakını ara ama ararkende Saygılı ol. bir not kurucunun dediklerini harfiyen uygula ama tbiki arada muhapet ve laga luga ile muhappet edeceksin :) ben böyle biliyorum.
Alındınız :) (bunu yazan sunucunun ortağıdır son kararı verendir troll falan zannetmeyiniz.)
Ts3 adresinizi verebilirmisiniz ? ve ID'nizi

- Rehberliği En Az 7 Cümleyle Anlatmak [Çok Önemli,Gereksiz Yazılar Yazma.]; Rehberlik bir veya birden çok kişiye yardım eden ve sorunları çözendir.
7 Cümle demiştik 10 kelime yazmışsın kelime örneği "Kalem" cümle örneği "Ahmet Ayşeyi seviyor" öğren de gel.

Reklamcı alımı da aktiftir!

Supermert17

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alındınız :) (bunu yazan sunucunun ortağıdır son kararı verendir troll falan zannetmeyiniz.)

7 Cümle demiştik 10 kelime yazmışsın kelime örneği "Kalem" cümle örneği "Ahmet Ayşeyi seviyor" öğren de gel.

eu3.freets3.ovh:15760 buldum free ts3 ve sv ıp verirseniz gelebilirim yarın.

Yatıyorum yarın konuşuruz

Son düzenleme:

Guevara

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
- Skype Adresiniz; BlackCs
- Yaşınız; 18
- Rehber Bilgin [Derecesi Ve Nasıl Bu Kadar Olduğu]; 10 üzerinden değerlendirecek olursam 8 önceden kendi serverlerim oldu (tonla) anlıyorum bu işlerden.
- Kullanıcı Nickiniz; AlejaN
- Rehberliği En Az 7 Cümleyle Anlatmak [Çok Önemli,Gereksiz Yazılar Yazma.]; Servere yeni katılanların serveri yakından tanımasına,satış öncesi ve satış sonrası bilgilendirmesiyle ilgilenen depratman.

Supermert17

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar sizle nereden konuşabilirim. bir ts3 vereyim gelcenizmi sv ıp varsa atarsmınız

vTeachy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
- Skype Adresiniz; xXx____KötüCociQ21xxxq
- Yaşınız; 21
- Rehber Bilgin [Derecesi Ve Nasıl Bu Kadar Olduğu]; ben tarihi yerlerdede rehberlik yapıram
- Kullanıcı Nickiniz; QotuCocuk__21
- Rehberliği En Az 7 Cümleyle Anlatmak [Çok Önemli,Gereksiz Yazılar Yazma.]; Hojdir, Nicedir, Güzeldir, İtinayla Mute Atılır, Kick Atarım, Beni Alınnn ben proyum deneyımlıyım

Superoyuncueray

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
- Skype Adresiniz; xXx____KötüCociQ21xxxq
- Yaşınız; 21
- Rehber Bilgin [Derecesi Ve Nasıl Bu Kadar Olduğu]; ben tarihi yerlerdede rehberlik yapıram
- Kullanıcı Nickiniz; QotuCocuk__21
- Rehberliği En Az 7 Cümleyle Anlatmak [Çok Önemli,Gereksiz Yazılar Yazma.]; Hojdir, Nicedir, Güzeldir, İtinayla Mute Atılır, Kick Atarım, Beni Alınnn ben proyum deneyımlıyım

7 Cümlede anlatın demiştim fakat sadece 5-6 kelimeyle anlatmıssın. 7 Kelimeyle anlatma kastım, Değişik Düşüncelerinizi anlamak. Bütün şartları karşılasanız dahi,7 Cümleyi karşılamassanız Alınmazsınız. Malesef alınmadın. Lütfen yorum yapanlar o Şarta uyarak Yorum yapsın.

Supermert17

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
7 Cümlede anlatın demiştim fakat sadece 5-6 kelimeyle anlatmıssın. 7 Kelimeyle anlatma kastım, Değişik Düşüncelerinizi anlamak. Bütün şartları karşılasanız dahi,7 Cümleyi karşılamassanız Alınmazsınız. Malesef alınmadın. Lütfen yorum yapanlar o Şarta uyarak Yorum yapsın.
slmlar ts3 ıp vereyim gelip konuşalımı yoksa sv ıp verin geliyim ? alınmıştımda :)

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
- Skype Adresiniz; BlackCs
- Yaşınız; 18
- Rehber Bilgin [Derecesi Ve Nasıl Bu Kadar Olduğu]; 10 üzerinden değerlendirecek olursam 8 önceden kendi serverlerim oldu (tonla) anlıyorum bu işlerden.
- Kullanıcı Nickiniz; AlejaN
- Rehberliği En Az 7 Cümleyle Anlatmak [Çok Önemli,Gereksiz Yazılar Yazma.]; Servere yeni katılanların serveri yakından tanımasına,satış öncesi ve satış sonrası bilgilendirmesiyle ilgilenen depratman.
Alındınız skype bakınız

FatihcanHD

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Rehberlik Bilgim [ 4 ayrı serverde rehber 2 ayrı serverde ustarehber ]
Nick:BabamSagolsun
Rehber tanımı : Yeri gelir makara yapar yeri gelir disiplin li olur sevrerde yardıma ihtiyacı olan sorunu sıkıntısı olana yardım eden kişidir.

XReadyToKillsTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Skype Adresim : facebook:goktug.turkdag
Rehberlik Bilgim : Yarı Profesyonel ( 8/10 ) , 5 farklı Faction, Survival ve OpFaction sunucusunda 2 yıl boyunca rehberlik yaptım.
Nick : XReadyToKillsTR
Rehberliği Tanımlamam : Rehberlik, sunucudaki yeni başlayan oyunculara destek olmak, sunucudaki oyunculara karşı samimi davranabilmektir. Rehberlik, sunucuda spam, hakaret ve küfür gibi kötü davranışlarda bulunan oyuncuları uyarıp davranışlarına devam ettiklerinde gerekli cezayı vererek sunucu düzenini korumaktır. Rehberlik, sunucudaki oyuncuların şikayet ve isteklerini yetkililere ulaştırarak oyuncuların sunucudan memnun kalmasını sağlamaktır. Rehberlik, sadece her oyuncuyu cezalandırmaktan ibaret değildir. Rehber, oyuncularla arkadaş olarak sohbet edebilmelidir.

Son düzenleme:

Superoyuncueray

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skype Adresim : facebook:goktug.turkdag
Rehberlik Bilgim : Yarı Profesyonel ( 8/10 ) , 5 farklı Faction, Survival ve OpFaction sunucusunda 2 yıl boyunca rehberlik yaptım.
Nick : XReadyToKillsTR
Rehberliği Tanımlamam : Rehberlik, sunucudaki yeni başlayan oyunculara destek olmak, sunucudaki oyunculara karşı samimi davranabilmektir. Rehberlik, sunucuda spam, hakaret ve küfür gibi kötü davranışlarda bulunan oyuncuları uyarıp davranışlarına devam ettiklerinde gerekli cezayı vererek sunucu düzenini korumaktır. Rehberlik, sunucudaki oyuncuların şikayet ve isteklerini yetkililere ulaştırarak oyuncuların sunucudan memnun kalmasını sağlamaktır. Rehberlik, sadece her oyuncuyu cezalandırmak değildir.
Alındın. Çok Güzel Ve Öz anlatmıssın Tüm şartları yerine getiriyorsun.