AD - Borakan
SOYAD (Kimsenin Soyadı Vermesi ZORUNLU DEĞİLDİR!) Tuna****
İSTENEN YETKİ - Mod
YAŞ - (Yaş Değil Baş Önemlidir!) 10
SKYPE(ZORUNLU MİC DE ZORUNLU) borakan_tunaboyu_skype (aramazsanız sevinirim ama ts3 de konuşurum)
TEAMSPEAK3(ZORUNLU) - Saat 19:35 TS3 İniyo (Yani Var)
YETKİ BİLGİSİ - Derken?
AD - Borakan
SOYAD (Kimsenin Soyadı Vermesi ZORUNLU DEĞİLDİR!) Tuna****
İSTENEN YETKİ - Mod
YAŞ - (Yaş Değil Baş Önemlidir!) 10
SKYPE(ZORUNLU MİC DE ZORUNLU) borakan_tunaboyu_skype (aramazsanız sevinirim ama ts3 de konuşurum)
TEAMSPEAK3(ZORUNLU) - Saat 19:35 TS3 İniyo (Yani Var)
YETKİ BİLGİSİ - %99
AD Kerem
SOYAD Ke***
İSTENEN YETKİ Builder veyatta admin
YAŞ 16
SKYPE(ZORUNLU MİC DE ZORUNLU) platin.gaming54
TEAMSPEAK3(ZORUNLU) var
YETKİ BİLGİSİ : %98
sizde daha eklersiniz eklicenizi... ipver hemen başlim swye
Yetkiyi Builder da yapabiliriz önceden tecrübem var isterseniz!!!SW BAKIMDADIR AÇILINCA GİREBİLİRSİNİZ YOUTUBER TAGI YAPACAĞIZ OLMAZSA HALLEDERİZ 134.255.199.44:25605 İP BU AÇILINCAGİRİN
yarına belirleriz şu an biraz acelem var aklımdasın!YETKİYİ BUİLDER DA YAPABİLİRİZ EKSİK VARSA ELİMDE GELENİ YAPARIM PROYUMDUR
Yarin basvurun belirlenir.AD Gökhan
SOYAD Gençcan
İSTENEN YETKİ Builder
YAŞ 15
SKYPE(ZORUNLU MİC DE ZORUNLU) GokhanGenccan01
TEAMSPEAK3(ZORUNLU) Yüklerim Basit
YETKİ BİLGİSİ kardesim artk proflastim 1 ay içinde 11 spawn yaptim ve artk sevabina yapip cikiorum sw den 3 4 gün sonra sıkılıyorum cünkü aktif olmuyorlar o yüzden düzgün bi sw ariyorum neyse konu farkli yerlere gitmesin yetki bilgisi prof.
Nick: GGalot
Serverin ipsi var sen sadece whiteliste ekle sana ne istersen yapayim kardesim![]()
3 yılda pro olunmuyor(profosyenel kişililerin en az 6-10 yıllık tecrübesi var) hem büyük ihtimalle prosuyum dediğin şeyde pvp minecraft pvp için yarıtılmış bir oyun değil sandbox için yaratıldı.(!!)Kardeşim Sende Kusura Bakma Yaş Değil Baş Önemli 3 yıldır mc oynuyom %99 proyum 3 kez paralı sunucu kurdum bürsürü sunucularda çalıştım 1 yıl önce
AD Gökhan
SOYAD Gençcan
İSTENEN YETKİ Builder
YAŞ 15
SKYPE(ZORUNLU MİC DE ZORUNLU) GokhanGenccan01
TEAMSPEAK3(ZORUNLU) Yüklerim Basit
YETKİ BİLGİSİ kardesim artk proflastim 1 ay içinde 11 spawn yaptim ve artk sevabina yapip cikiorum sw den 3 4 gün sonra sıkılıyorum cünkü aktif olmuyorlar o yüzden düzgün bi sw ariyorum neyse konu farkli yerlere gitmesin yetki bilgisi prof.
Nick: GGalot
Serverin ipsi var sen sadece whiteliste ekle sana ne istersen yapayim kardesim![]()
AD:ÖZGÜR
SOYAD:ÇETİNEL
İSTENEN YETKİ:FARKETMEZ OLURUM HEPSİNİ ANLİYORUM
SKYPE(ZORUNLU MİC DE ZORUNLU) VAR
TEAMSPEAK3(ZORUNLU) VAR
YETKİ BİLGİSİ:%100 SKYPE KralOzgurXxXxXxXxX