Reklam Bildirimleri

ByAwesome123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Reklam yapacaksiniz diye sürekli yeni bir bildirim.Yok "Hala korsan mısın?".Reklam için cidden saçma bir yol.Zaten harikaydınız,neden böpe bir şaçmalık girşiminde bulundunuz.Affedersiniz ama fikirlerimi belirmek zorundaydım.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Affedersin ama forumun nasil acik durmasini bekliyosun bu sekilde adamlar para kazaniyor :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dostum bu adamlarda insan bedavaya bizlere binlerce konu olan forumlar açacak gibi bir güce sahip değiller onlarıda çeşitli reklam siteleri yerine anlaşma ile yapıyorlar ki reklam sitelerinde olup :

Ayça22 sizinle tanışmak istiyor.

Bildirimleri almaktan daha iyidir.

ByAwesome123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar forum reklam yapmalı da zaten ancak şu 1 haftada size de sürekli reklam bildirimi gelmedi mi?Eskiden böyle bir olay yoktu.Olsa bile bu kadar değildi.Ben reklam değil gereksiz bildirimlerden rahatsız oluyorum.

onat035

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
6 tane banner olursa 1000 görüntülenme başına ortalama 0.0012$ 10 bin kişi 20'şer sayfa açsa 0,0012*10000*20=240$ yani 500 lira eder
ayda 15.000 liraya hosting karşılanır herhalde?

ironiyi anlamayacak cahiller için not: bu forumun hostu 500 lira zor eder tahminen

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
1 Gosterim başına 0,0012 $ mi bunu veren siteyi verir misin?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
'Bu forum kar amaci gutmeyen bir kurulusdur' diye bi ibare gormedim ben hic biyerde. Birisi reklama tiklayinca forum para kazanmaz reklami oraya koymakdan kazanir hic bise bilmeden insanlara cahil demen iste bu ironi...

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
'Bu forum kar amaci gutmeyen bir kurulusdur' diye bi ibare gormedim ben hic biyerde. Birisi reklama tiklayinca forum para kazanmaz reklami oraya koymakdan kazanir hic bise bilmeden insanlara cahil demen iste bu ironi...

Emin misin? Ikiside geçerli

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onat035

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bolca para kazanmalarna rağmen reklamların fazla ve rahatsız edici olmasından şikayetçiyiz