Reklam Engelleme Skripti | %99,97 Engelliyor |

KatilKorsanlar

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Kendi Serverimde Kullandıgım Reklam Engelleme Skript Paylaşmak İstedim Tamamen Kendim Yaptım

Reklam Yapıldıgında İlk Önce O Mesajı Engelliyor Ve Serverden Atıyor. Böylece Reklam Engelleniyor Adam Ztn Reklam İcin Gelmişse Sunucuya 2-3 Atmadan Sonra Serveri Siler Gider.

Kod:
on chat:
    if message contains ".Com" or ".Org" or ".Net" or "Nitrado" or "N i t r a d o" or "N it rad o" or "Nitrad0" or "Nitr a d o" or "Nitra do" or "Nitrad o" or "Ni tr ado" or "Ni tra do" or "N itr ado" or "N it rad o" or "Ni tr ado" or "N it ra do" or "N it rad o" or "Ni t rado" or "N itr ado" or "Ni tra do" or "N itra do" or "Nit ra do" or "Ni tra d o" or "N i t rado" or "N i trado" or "Nit r a do" or "N i trado" or "N i t r ado" or "Ntrado" or "N itr a d o" or "Nirado" or "Nirado" or "Nitrdo" or "Nitado" or "host" or "Hostinger" or "Nit rad o" or "Nitr0d0" or "Nitr0do" or "Nitr" or "N|trado" or "nit ra d 0" or "nit ra d o" or "N/i/t/r/a/d/o" or "nitrad" or "N.i.t.r.a.d.o" or "N,i,t,r,a,d,o" or "Nit r ad o" or "N i tra do" or "N it rado" or "N it rad o" or "Bati" or "Batihost" or "Ba tihost" or "Axitr" or "AxitrBilisim" or "Bilisim" or "Axi" or "n-i-t" or "N.i" or "d.o" or "Nit.r.a.d.o" or "Nitr.a.d.o" or "Nitra.d.o" or "Nitrad.o" or "ni trado" or "n i tr  ado" or "n i tr  ad  o" or "N/i/t" or "r/a/d/o" or "N.i.t" or "r.a.d.o" or "Ntrado" or "Ntad" or "trado" or "n-i-t-r-a-d-o" or "t/r/a/d/o" or "BatiHost" or "b.a.t.i.h.o.s.t" or "b/a/t/i/h/o/s/t" or "b.i.l.i.s.i.m":
        cancel event
        execute console command "kick %player% Reklam!"

MehmetBatınMuştu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu Şekilde Daha Kullanışlı Olur Bence (Amacım Konuyu Baltalamak Değil Sadece Arkadaşlarımıza Yardım Etmek):
PHP:
command /kelimeekle [<text>]:
    trigger:
        {yasaklikelimeler::*} contains arg 1:
            send "&cBu Kelime Zaten Ekli!"
        else:
            add arg 1 to {yasaklikelimeler::*}
            send "&a%arg 1% Yasakli Kelimelere Eklendi!"

command /kelimesil [<text>]:
    trigger:
        {yasaklikelimeler::*} contains arg 1:
            remove arg 1 from {yasaklikelimeler::*}
            send "&a%arg 1% Yasakli Kelimelerden Silindi!"

on chat:
    player has permission "xxx.xxx"
    {yasaklikelimeler::*} contains message:
        kick player because "&cYasakli Kelime Kullandin!"
        broadcast "&3%player% &aAdli Oyuncu Yasakli Bir Kelime Kullandigi Icin Sunucudan Atildi!"

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Bence en iyisi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Oyuncuya essentials.chat.url permi ver reklamları tamamen engelliyebiliyor.
Ayrıca komut ekliyip o komuttaki reklamlarıda engelliyor ör: /msg, /w, /r, /reklamver Setim satılır. (Reklam yapabilirler) veya /tell vs.
Anti Caposlock Anti Spam özelliği var ve türkçe dil destekliyor mis.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
"Evet aynen öyle.Net bir şey yok."

Cümlesini yazdığımda direkt atılıyorum.