Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu Wolf Team reklamı mobilde sorun çıkartıyor. Herhangi bir konuya adam akıllı giremiyorum tıkladığım her yer Wolf Team sitesine yönlendiriyor. Reklamını biraz küçültün de mobilde ki sorun ortadan kalksın.
Wolfteam ile ilgili şeylere tıklamadığıma rahmen reklamı çıkması ilginç. Opera Neon kullanıyorum ve addblock eklentisi bunda yok. Reklamlarla idare ediyorum ama wolfteam reklamı olması biraz kötü oldu.
Tıklamayı algılayan alanı çok büyük yapmışlar. Sayfa hem siyah oluyor hemde tıklandığı an reklam olarak algılayıp Wolfteam sitesine yönlendiriyor. İlgilenirse çok iyi olur.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.