- En iyi cevaplar
- 1
Hepinize merhabalar bu güzel forumun güzel üyeleri.
Bu aralar sıklıkla gördüğümüz MagicBag adı altında Hırsızlığa karşı korumalı çanta olan Anti-Theft BackBag'in kısa tanıtımını yapacağım. Şahsen çantayı orjinal yerinden değil herkesin bildiği Aliexpress aracılığıyla aldım ve gerçekten 1-1 aynı kalitede (12gün)'de geldi. Büyük markalara +100 TL verip çanta 2 güne pert olacağına buna 120 TL gibi bir ücret verin kaliteli ve çağımızın teknolojisine ayak uydurmanızı tavsiye ediyorum.
Kendi çekimimle çantanın görünüşleri
Şunu söylemem gerekirse, çanta kaliteli ve orjinalina vereceğiniz 340 TL'den daha güzel duruyor.
Tek eksiği orinalı Kesici aletlere karşı dayanıklı benim aldığım ise tamamen suya karşı dayanıklı.
Özelliklerini sayacak olursam sizlere ;
Kalınlığı : 12CM
Boyutu : 42CM
Genişliği : 32CM
Olan çantamız genel olarak kullanılan : Leptop, A4 Kağıtları, defterler ve benzeri günlük yaşantımızda kullandığımız eşyalar için tam orantılı hazırlanmış.
Çantamızın içine saklayacağımız POWERBANK sayesinde dışarıdan açılan SOKET yardımıyla hem telefonunuzu şarj edebilir hemde artık yanınızda koskoca bir POWERBANK tutmanıza gerek kalmıyor. Buda güzel bir eklenti olmuş.
Çantada bulduğum tek sorun, çanta hırsızlığa karşı korumalı tasarlanmış fakat içinden bir şey almak istesek zor açılıyor.
Açılış bakımında çantayı ufak açıp alayim diyemiyorsunuz, ya 90 Derece açıyla yada 180 Derecelik açıyla açabiliyorsunuz.
Çantayı aldığım yerde gördüğüm tanıtımı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.