Rekor Denemeli Forum Oyunu - Etiketleyerek Paragraf Yaz

Çok_İlginç

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En az 10 kişiyi etiketleyerek herhangi bir konuda bir paragraf hikaye olabilir sallayada bilirsiniz.

Kurallar ;
En az 10 Kişiyi Etiketlemek

- Ödül -
[ Ödül en çok begeni alan yoruma SevapHack.exe vericem ]

REKOR DENEMESİ !
HER KONUYA BAKAN BEGENEBİLİRMİ !

İlk Paragrafı Yazayım

Pazardan @OrangeLemon aldım çok @İnanılmaz dı kilosuna 10 tl @dedinededin dedim 10tl dedi @GeriBas dedim geri bıraktım @Çok_İlginç bir olaydı yolda @CelilOguz diye biriyle tanıştım çok @İmanlıÇocuk du ne oynuyorsun dedim minecraft dedi nicki @Mineci534 di allah allah dedim çok dellendi @minecraft hayattır diyordu sadece sonra dolaşırken bir hıyar gördüm kim oldugunu cıkaramadım ya @adenzu54 yada @BokluHiyar

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
yolda bir adamla tanıştım. Adamı çok sevdim. Ama her zaman @BenZikriptBiliom diyordu sen biliyrmusun diye soru bende @BenZikriptiAzBiliom dedim ondan sonra @Çok_İlginç bir olay oldu yerde @çokhoj bir kalem gördüm bu kalem normal kalemlere benzemiyordu tam alcakkaen bir @bencilcocuk geldi ve o benim dedi bende iyi dedim ondan sonra zikriptbilen adam geldi bana @YumurtalıSucuk verdi ve @iyiydiklan hadi hediyem olsun dedi. bende teşekkür ettiim ve eve giderken bir @PatatesAğacı na rasladım. Mevsimi daha olmadığı için daya yetişmemişti. Bende @yeter23451 dedim derken 23451 dedim çünkü sayı saymayı çok seviyorum. tam eve giderken evimin önünde bir Er e rasladım. Bu er baya bi @SaygınER di. Adı da @CelilOguz muş. Ona sende yiyece bir şey varmı dedim. O da dediki bende açım o yüzden @yiyecemseni

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
yolda bir adamla tanıştım. Adamı çok sevdim. Ama her zaman @BenZikriptBiliom diyordu sen biliyrmusun diye soru bende @BenZikriptiAzBiliom dedim ondan sonra @Çok_İlginç bir olay oldu yerde @çokhoj bir kalem gördüm bu kalem normal kalemlere benzemiyordu tam alcakkaen bir @bencilcocuk geldi ve o benim dedi bende iyi dedim ondan sonra zikriptbilen adam geldi bana @YumurtalıSucuk verdi ve @iyiydiklan hadi hediyem olsun dedi. bende teşekkür ettiim ve eve giderken bir @PatatesAğacı na rasladım. Mevsimi daha olmadığı için daya yetişmemişti. Bende @yeter23451 dedim derken 23451 dedim çünkü sayı saymayı çok seviyorum. tam eve giderken evimin önünde bir Er e rasladım. Bu er baya bi @SaygınER di. Adı da @CelilOguz muş. Ona sende yiyece bir şey varmı dedim. O da dediki bende açım o yüzden @yiyecemseni
10 lika devamı :D

Mertoo

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu konu tartışma konusu değildir lütfen tartışmayınız.Tartışma yaratacak yorumlar silinip,uyarılar verilmiştir.