RelixPvP SERVERİ İÇİN ALIM FORUMU !

Johny_PvP

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
BİZE LAZIM OLAN ALIMLAR;
X2 MOD
x2 REHBER
Önemli: Rehberde rütbe atlama yani UstaRehber Gibi Yükselme var. + Komutları olduğundan fazla var vanish ban kick fly vs.

AD:
SOYAD:
MİNECRAFT BİLGİN:
KAÇ YILDIR OYNUYORSUN:
TECRÜBELERİNİ ANLAT OLMAK (İSTEDİĞİN ALIMI ANLAT TECRÜBELERİNİ) :
Skype Varmı veya Discord (Olup Olmaması Onemli değil) :

omerserhatpvp

Marangoz
En iyi cevaplar
0
AD:omer Serhat
SOYAD:KOYUN
MİNECRAFT BİLGİN:%90
KAÇ YILDIR OYNUYORSUN:4 yıl
TECRÜBELERİNİ ANLAT OLMAK (İSTEDİĞİN ALIMI ANLAT TECRÜBELERİNİ) :Mod olamak istiyorum 2 sene modluk yaptım bilgim fazla
Skype Varmı veya Discord (Olup Olmaması Onemli değil) :

SercanGüclü

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AD:Sercan
SOYAD:Güclü
MİNECRAFT BİLGİN:Genel komutlar -/weather -/give vb
KAÇ YILDIR OYNUYORSUN:3buçuk 4 gibi
TECRÜBELERİNİ ANLAT OLMAK (İSTEDİĞİN ALIMI ANLAT TECRÜBELERİNİ) :Worldedit worldguard woxelsniper vb
Skype Varmı veya Discord (Olup Olmaması Onemli değil) : Önemli değilse sorun yok

Syfer57

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD: Eren
SOYAD: Yıldız
MİNECRAFT BİLGİN: Genel olarak mc bilgi full diyebilirim. Klasik sunucu pl bilgim de oldukça fazladır, hemen hemen herşeyden anlarım.
KAÇ YILDIR OYNUYORSUN: 4-5
TECRÜBELERİNİ ANLAT OLMAK (İSTEDİĞİN ALIMI ANLAT TECRÜBELERİNİ) : Olmak istediğim şey önemli değil benim için, çoğu insan yüksek rütbeleri ünvanları ister ama benim için farketmez yetkili yetkilidir. Yaklaşık 5 yıldır mc oynuyorum +250'den fazla sunucuda bütün yetkilere sahip oldum. (YT hariç) Onun dışında sunucuyla alakalı veya oyuncuyla alakalı bir problem oldu mu ekibime sorumluma veya yönetici kimse ona raporlayıp sunarım. Oyuncularla aram çok iyidir; yeri geldiğinde 3 yaşındaki çocuk gibi eğlenirim, yeri geldiğinde 30 yaşında şirket CEO'su gibi ciddi olabilirim. Mod olmayı tercih ederim, çünkü diğer yetkililere ve oyunculara sözümü geçirebilen birisiyimdir. Yine de son söz sizindir :))
Skype Varmı veya Discord (Olup Olmaması Onemli değil) : İkiside var Skype: live:ay-e-3460 , Discord: E4Y#3603

Laniere

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
AD:Kerem
SOYAD:Özkan
MİNECRAFT BİLGİN:Uzun Yıllardır oynuyorum ve Ban-Kick-Mute senaryolarını ezberledim diyebilirim
KAÇ YILDIR OYNUYORSUN:2012 yazından beri
TECRÜBELERİNİ ANLAT OLMAK (İSTEDİĞİN ALIMI ANLAT TECRÜBELERİNİ) :Çok uzun zaman modluk yaptım Senior Moda-Admine yükseldiğim sunucular oldu
Skype Varmı veya Discord (Olup Olmaması Onemli değil) : discord kodu #9911

haylazo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD:Ali
SOYAD:Söylemiyim
MİNECRAFT BİLGİN:%90
KAÇ YILDIR OYNUYORSUN:4-5
TECRÜBELERİNİ ANLAT OLMAK (İSTEDİĞİN ALIMI ANLAT TECRÜBELERİNİ) :bana farketmez 4-5 yıldır mc oynuyom +20 serverda adminlik,rehber,modluk yaptım çoğu komutu biliyom alırsanız sevinirm bana alım farketmiyo alırsan isdeğini yap
Skype Varmı veya Discord (Olup Olmaması Onemli değil) :Discord: BrothersTR#8288

EndLess975

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
AD: Ömer
SOYAD: Baştaş
MİNECRAFT BİLGİN: Minecraft Bilgim üst düzeydir. Hepinizin bildiği CraftRise serverinin factions modunda server 2. liğim vardı.
KAÇ YILDIR OYNUYORSUN: 4.5 yıl
TECRÜBELERİNİ ANLAT OLMAK (İSTEDİĞİN ALIMI ANLAT TECRÜBELERİNİ) : Moderatör olmak istiyorum. Daha önce birçok serverde moderatörlük, adminlik yaptım. Ayrıca 3 ay boyunca 2 arkadaşımla kendi serverimizi idare ettik.
Skype Varmı veya Discord (Olup Olmaması Onemli değil) : Discord var.