Remote Minecraft Console (RMC) Projesi için fikirlerinizi bekliyorum

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kısa bir süre önce (1,5 ay önce) tozlu raflara kaldırdığım bir proje olan Remote Minecraft Console (RMC) yani Uzak Minecraft Konsolu projesini artık yapabilicek seviyede java öğrendiğimi düşünüyorum. (%10 gibi bir düzeyde) Sizce ne gibi özellikler olmalı ?
Benim aklımdaki özellikler ( "+" var , "-" yok , "-" belki )
+ Belirlenilen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılacak
+ Sunucuya bu konsoldan komut gönderilecek
- Loglar konsola yansıtılacak
+ Konsolda Kısa yol düğmeleri bulunacak
+ Hızlı ban ve kick menüsü bulunacak
+ Konsoldan x kişisini banladığınızda mysql'e kaydedilen bilgiler ile oyuncu profili kontrol edilebilecek
Sizce başka ne tür özellikler ekleyebilirim?

Son düzenleme:

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
'dan ne farkı var? Ki benim verdiğimin artısı da vanilla sunucuyla bile geliyor yani kendi yapacağın bir şeye gerek yok. Hani bi client
falan yaparsın o ayrı.

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende oturup
yapmıştım bir ara. iç işlerde kullaniyorum. Senin proje stand-alone mu olacak yoksa plugin mi? ona göre belki sponsor bile olabiliriz.

Batihost.Com

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende oturup
yapmıştım bir ara. iç işlerde kullaniyorum. Senin proje stand-alone mu olacak yoksa plugin mi? ona göre belki sponsor bile olabiliriz.

Batihost.Com
Hocam mümkün olduğunca plugin ile bağlamamaya çalışıcam. Ama konsoldan daha ileri atıp panel şeklinde yaparsam dosya yöneticisi için plugin kullanabilirim

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni düşünülen özellikler

+ Hızlı ban ve kick menüsü bulunacak
+ Konsoldan x kişisini banladığınızda mysql'e kaydedilen bilgiler ile oyuncu profili kontrol edilebilecek