RemozCraft - Rehber Alımları Başladı !!

Aktutan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Herkese iyi günler arkadaşlar.RemozCraft ekibi olarak geçen haftalarda rehber alımı yapmıştık ve şu andan itibaren rehber alımlarımız tekrardan aktif !
Rehber alımımız 1 kişi olucaktır.Aşağıda vereceğim forumu eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir.Ayrıca sorulara vereceğiniz cevaplar
kesinlikle % üzerinden olmasın.Sizi tanımamıza daha fazla yardımcı olmak için kendinizi anlatın.Kısa cevap vermeden kendinizi anlatın.

Ad ve Soyad:
Ne tür serverlarda çalıştınız ve hangi görevlerde bulundunuz ?
Tecrübelerinizden bize bahsedin.
Neden RemozCraft'ta yetkili olmak istiyorsunuz ?
İletişim adresleriniz ? (Skype)
Oyuncularla ilişkilerinizi samimi mi tutarsınız yoksa ciddi mi ? Açıklayınız.
Bir oyuncu size saygısız davranmaya başladı ve uyardığınız halde bunu tekrarladı.Sunucuda ki tek yetkili sizsiniz.Bütün yetkileride kullanabiliyorsunuz fakat siz nasıl bir çözüm bulursunuz ?

Bizim için önemli olan saygıdır.Forumda kısa ve önemsiz cevap verenlerin formu değerlendirilmiyecektir.Sunucuya gelip sadece yetki için yetkilileri meşgul edenlerin forumu değerlendirlimeyecektir.
Sunucu Ip: RemozCrafttr.batihost.com
İyi Forumlar..

F

FireYT

Ziyaretçi
Ad ve Soyad: Kadir Göktaş
Kaç yıldır Mınecraft oynuyorsunuz: 3-4
Ne tür serverlarda çalıştınız ve hangi görevlerde bulundunuz ? skyblock faction
Tecrübelerinizden bize bahsedin. 4 kere admiblik 2 kere rehberlik 1 yardımcılık 2 kere plner lık 1 kere kuruculuk
Neden RemozCraft'ta yetkili olmak istiyorsunuz ? boş vakitlerimi değerlendirmek, oyunculara yardım etmek için.
İletişim adresleriniz ? Skype
Oyuncularla ilişkilerinizi samimi mi tutarsınız yoksa ciddi mi ? samimi tutarım. Çünkü ben oyun içinde ciddi olmayı sevmem, eğlence ararım. Bunları yaparken asla başkalarına zarar vermem.
Bir oyuncu size saygısız davranmaya başladı ve uyardığınız halde bunu tekrarladı.Sunucuda ki tek yetkili sizsiniz.Bütün yetkileride kullanabiliyorsunuz fakat siz nasıl bir çözüm bulursunuz ? Oyuncuyu ilk uyarışımsa 1 kere daha uyarırım. bu konuda ciddi olduğumu söylerim. Hala devam ederse uyarı mutesi olarak 1 dk mute yaparım devam ederse 5 sonra 10 en sonunda kick ve ondan sonra yapmaya devam ederse maalesef 1 saat ban.

MuhammetRG

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad ve Soyad: Muhammet Büyük
Kaç yıldır Mınecraft oynuyorsunuz: 3
Ne tür serverlarda çalıştınız ve hangi görevlerde bulundunuz ?: opskyblock skyblock vb. mod admin rehber gibi görevler
Tecrübelerinizden bize bahsedin.: mod komutlarını %90 rehber komutlarını %100 admin komutlarını %90 biliyorum
Neden RemozCraft'ta yetkili olmak istiyorsunuz ?:Sw ye güven,huzur,adalet katmak istiyorum
İletişim adresleriniz ? (Skype): Muhammet Büyük foto: Survival Games