xemirhan12
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Konuda Belittiğim Gibi ilk olarak itemin adını nasıl renkli yaparım ve duvara kafa koyduğumda ona doğru bakınca mesela 1. yazar sölermisiniz
Bunun aynısını yap... ama 1.7.2 ve üstü kullanman gerek...1-Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
2- Örs'e koy iteme isim ver.
İşte kafanın adını değiştir 1 yap.Cevabımı alamadım ben pluginle kodla adını renkli yapmak istiyorum ve 2. si kafanın adı 1. diğelim duvara koyunca ona duğru bakın 1. yazcak sölermisiniz
Duvara koyunca üstüne gelince 1. yazmıyor ben onu nasıl yapcamİşte kafanın adını değiştir 1 yap.
saol[DOUBLEPOST=1436788904,1436788786][/DOUBLEPOST]Itemnamer Plugini indir daha sonra oyunda eline itemi al /itemname renkli yazmak icin ise & koyarak nickini yaz mesala /itemname &eAkce
Sonra /iteminfo yaz gelen kod artik o itemin kodu olur.İyi Forumlar!
saol bide itemin altına bir yazı yazıyolar en altına bilmem ne bilmem ne kişi tarafından üretilmiştir falan yazıyor en altında onu nasıl yapcazItemnamer Plugini indir daha sonra oyunda eline itemi al /itemname renkli yazmak icin ise & koyarak nickini yaz mesala /itemname &eAkce
Sonra /iteminfo yaz gelen kod artik o itemin kodu olur.İyi Forumlar!
Kardeşim ben biliyorumCevabımı alamadım ben pluginle kodla adını renkli yapmak istiyorum ve 2. si kafanın adı 1. diğelim duvara koyunca ona duğru bakın 1. yazcak sölermisiniz