RENKLİ İTEMLER

elmas_tüccarı

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben bir itemi enchli gözükmesini istiyorum ama itemin altında büyü adı yazsın istemiyorum.
Örnek olarak alltaki bu çubuğu enchli olcak ama altında Kırılmazlık,Verimlilik gibisinden bir şey yazmıcak. Böyle bir şeyi nasıl yapabilirim.

Ka0s_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Konu açmadan önce biraz daha internette araştırma yapabilirdin bunun hakkında forumda bir kaç konu daha var ve internette bir kaç videoda gördüm.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
/give @p stick 1 0 {HideFlags:4,Unbreakable:1} komutu ile bunu yapabilirsin.

Detaylı bilgi ve daha fazla komut oluşturmak için:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

elmas_tüccarı

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu açmadan önce biraz daha internette araştırma yapabilirdin bunun hakkında forumda bir kaç konu daha var ve internette bir kaç videoda gördüm.
Yaklaşık yarım saat aradım bulamadım son çare foruma konu açtım. Link varsa atarsan minnettar olurum.

/give @p stick 1 0 {HideFlags:4,Unbreakable:1} komutu ile bunu yapabilirsin.

Detaylı bilgi ve daha fazla komut oluşturmak için:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Aradığım şey değil. Ben itemin enchantlı görünmesini istiyorum ama altında yazı olmayacak

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaklaşık yarım saat aradım bulamadım son çare foruma konu açtım. Link varsa atarsan minnettar olurum.

Aradığım şey değil. Ben itemin enchantlı görünmesini istiyorum ama altında yazı olmayacak
Tamam. Benim verdiğim kodu 1.8+ bir serverde komut bloğunun içine yazıp çalıştır.