Renkli Yazma

Cem_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar yazımın başına &4 gibi bir kod ekleyince renkli yazabiliyorum fakat ben bu kodu eklemediğim zamanlarda da renkli yazmasını istiyorum nasıl ayarlayabilirim? Çok acil cevap gerekli

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Essentials config inden chat: satırını bul (411. satır dan başlıyor.) Altındaki Group-formats: kısmına owner(Kurucu da olabilir eğer grubun adı kurucu ise) ekle ve onların üstündeki örnekler gibi kodla. Örnek:
Kod:
Admins: '&c[{GROUP}]&r &7{DISPLAYNAME}&r:&4 {MESSAGE}'

Sanırım admins de yetkililerin hepsini kapsıyor olabilir. Bu yüzden o satırın başındaki "#" işaretini sil ve kaydet.

Cem_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
Essentials config inden chat: satırını bul (411. satır dan başlıyor.) Altındaki Group-formats: kısmına owner(Kurucu da olabilir eğer grubun adı kurucu ise) ekle ve onların üstündeki örnekler gibi kodla. Örnek:
Kod:
Admins: '&c[{GROUP}]&r &7{DISPLAYNAME}&r:&4 {MESSAGE}'

Sanırım admins de yetkililerin hepsini kapsıyor olabilir. Bu yüzden o satırın başındaki "#" işaretini sil ve kaydet.

Teşekkür ederim ama plugin dosyalarına erişemem kodla halletmem lazım bu konuda bir bilginiz var mı?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Malesef bu kodlar ile yapılmıyor.
Sunucunuz varsa sunucunun verdiği erişim adresinden veya filezilla programı ile sunucunzdaki dosyalara erişebilirsiniz.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Yazi yazma bolumunun yani bu bolumun ustundeki yerden buyuk "A" ya tiklarsan rengi ayarlayabilirsin.