- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar aramaya " /give basar4458 35:1 " yazıyorum o id de blok yok diyor anlamadım ya
/give <kisi> <item> <sayısı> <hasarı (kısaca i noktadan sonraki alan (uzun oldu ama neyse :D))> <NTBTag>
Sen Konuyu Çok Yanlış AnlamıssınHayır kullanırsın /give ismin 31 kaçadet 1-2-3-4-5-6-7-8-9-vsvs yazarsan veriyor.
Ama arkadaş give komutuyla öğrenmek istemiş ?Sen Konuyu Çok Yanlış AnlamıssınBiz Renkli Yünden BahsediyoruzGive Komutu İle Alınmıyor
![]()
Ben gerekli cevabı vermiştim... Biraz gereksiz oldu ama neyseHayır kullanırsın /give ismin 31 kaçadet 1-2-3-4-5-6-7-8-9-vsvs yazarsan veriyor.
Biliyorum ama Görmemiş bende onun için yazdım Kusura bakma.Ama arkadaş give komutuyla öğrenmek istemiş ?
Ben gerekli cevabı vermiştim... Biraz gereksiz oldu ama neyse![]()
ben testforblock ile kullancam
/testforblock x y z block damage
(Anlatamıyorum galiba) rengi damage yerinden belirleyeceksin. Yünlerin damage`ini F3+H tuşuna basarak öğrenebilirsin. Bu tuş takımını kullandığında her bloğun id`si mause ile bloğun üzerine geldiğinde isminin yanında yazıyor olacaktır. Renkleri ise slash (bölü işaretçiği)`nin sağında kalan kısımdan öğrenebilirsin... Sadece Inventory `da görünür !renkli kullanıcam işte block yerine![]()
o eski sürümlerde oluyorDirek şöyle de yapabilirsin.
/give <Adın> <sayı> orange_wool(mesela)