Reset Düğmesi...(Minecraft İle Alakalı Değil)

TheNightAngel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden Bu Hikayeyi Yazdım Bilmiyorum...Aslında Müziği Dinleyince Yazasım Geldi İlham Aldım :D .Aşağıda Var Müzik...İyi Okumalar :)
Reset Button:

Bölüm 1:Tanrısal Gücün Keşfi
"Neden Ağlıyorum Ki?Buna Hakkım Yok...Her Şeyin Suçlusu Benim...Etrafımdaki Her İnsan Kayboldu...Trilyonlarca Yıl Harcamışım Ne Olmuş?"
her şey Okulda Uyanmamla Başladı...Gözlerimi Açtığımda Sınıfın Tavanını Gördüm İlk...Sonra Elimdeki Gizemli Küpü...Küpün Üstünde Garip Bir Düğme Var...Ama Dikkatimi Çekmiyor İlk Önce Bu...Yavaşca Dikilip Saate Bakıyorum...Daha Saat 5...Okul O Kadar Sessiz Ki Kısa Saçımın Yaptığı Rüzgar Sesini Bile Duyabiliyorum...Neden Sonra Elimdeki Küp Dikkatimi Çekiyor...Üstündeki Düğmeye Elimi Yaklaştırıyorum...Zamanla İlgili Gereksiz Bir Takıntım Vardır...Kafama Her Estiğinde Saate Bakarım...Tekrar Bakıyorum Saate...5:10...Ve Düğmeye Basıp Hemen Geri Çekiyorum Elimi...Tekrar Yerde Uyanıyorum...
Şaşırıyorum...Sonra Tekrar Saate Bakıyorum...Saat Tekrar 5..."Nasıl Mümkün Olabilir" Diye Soruyorum Kendime...Sonra Aklıma Bir Fikir Geliyor...Ama Kullanmak İçin Akşam Zamanını Beklemeliyim...