resim sorunu

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar hızlı resim olsun bakşa resim upload sitleri olsun resimleri göre biliyorum ama
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
deki resimleri göremiyorum site giremiyorum

güvenli internet diyor çözüm :(

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
VPN kullan. Malum siteleri engelliyorlar bir aralar imgur falanda engelliydi bu neden engelli bilmiyorum :)

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
VPN gerek yok. VPN youtube ve face yavaşladığı zaman kullanabilirsiniz.
Konuya gir adımları tek tek uygula.

DNS yerine 8.8.8.8
________ 8.8.4.4
Tarayıcınının tüm geçmişini en baştan itibaren temizle.
Denemede yaptım. TTNET'in dns'si ile girebiliyorum. Ailen çocuk filtresi gibi bir paket almış olmasın. Bunu kapatmak için onlara verilmiş şifre v.b gerekebilir.

Kaanoss

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Büyük ihtimalle aldığın internet paketinde filtre vardır.Kötü içerikler ile karşılaşmaması için.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Büyük ihtimalle aldığın internet paketinde filtre vardır.Kötü içerikler ile karşılaşmaması için.
Arkadaş bu yüzden sorun yaşıyor zaten.
VPN gerek yok. VPN youtube ve face yavaşladığı zaman kullanabilirsiniz.
Denemede yaptım. TTNET'in dns'si ile girebiliyorum. Ailen çocuk filtresi gibi bir paket almış olmasın. Bunu kapatmak için onlara verilmiş şifre v.b gerekebilir.
Dostum bilgisiz olupta konuşmayın lütfen. Güvenli internet sisteminde DNS değiştirdiğinizde bir şey değişmiyor şöyle anlatayım daha doğrusu VPN ile DNS farklı şeylerdir youtube vs kapandığında DNS değiştirdiğinde girebilirsin. DNS şu aşağıdaki uyarı vb. aldığın zaman işlev görecektir. VPN tamamen farklıdır sadece VPN ile bu arkadaşın sorunu çözülebilir. VPN sistemi hakkında detaylı bilgi için

Arkadaşın aldığı uyarı ise çözümü müşteri hizmetlerini arayıp kapattırabilir veya ttnet tek şifre ile eğer ailesi tarafından alınmadıysa internet kimin üzerine kayıtlıysa onun tc nosu ile hesap açıp kapatabilir. Bu durum annesi yaşı küçük diye yapmıştır büyük ihtimal ismi lazım olmayan şeylere giremesin diye ama ne yazıkki bu sistem çok sorunlu gereksiz onlarca sitede engel var sadece +18 içerik değil bazı oyunlar ile ilgili wiki vb siteler bile engelli geliştirilmesi gereken bir sistem.

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Güvenli İnternet TTNet'in hizmetidir. Yani siz Online İşlem Merkezi'nden veya müşteri hizmetlerini arayarak kapattırıcaksınız.

Yasaklı site diye söyleseydi, DNS değiştirip girebilirdiniz.