Resmi Türkçe Modlar (Tekrar Aktif)

Sizce bu işe devam edeyim mi ?

• Kullanılan toplam oy
    36

MrSmith

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel paylaşım olmuş fakat ingilizcem iyi o yüzden ihtiyaç duymuyorum.

FaalJunDovah

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yararlı ve gerekli bir konu. çalışmalarını dikkatli bir şekilde takip ediyorum. İnşallah devamı gelir türkçe modların

yakın zamanda bi aksilik çıkmazsa toltol desteğilye %100 türkçe modlu ve textureli bir minecraft yapmayı düşünüyorum. Bunu yaparken mod konusunda abartmayıp herkesin kullanabileceği(mod ne kadar çoksa o kadar çok ram istiyor biliyorsunuz) seviyede bir mod paketi yapmak için çalışıyorum. Fakat texture konusunda biraz sıkıntım var. Ben texturelerden pek anlamıyorum fakat elimden geldiğince yapıyorum. Bu işten(texture yapmaktan) anlayan bir arkadaş varsa desteğini bekliyorum.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
tmm da sen benim yazımın tamamını okudunmu mod bulursan mod ver ama onu türkçe yap ench masasını türkçe göstersin yazi görüyorsan ??

Dostum dediğin şey anladığım kadarıyla enchant tableye item koyduğunda gözüken harfler? Onların ne anlama geldiğini soruyorsun.
O Evet gerçek bir dil adını bilmiyorum fakat bir dil ama türkçe yaptığında gerçekten anlamsız şeyler çıkıyor o sana ne enchant geleceğini söylemiyor :D[DOUBLEPOST=1379270602,1379270516][/DOUBLEPOST]DartCraftı Türkçe'leştirirmisiniz acaba?

kramnik

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tebrikler süper bir proje yapıyorsunuz işallah pes etmezsiniz.
Not bi sorundan dolayı yorum atamıyordum o yüzden yorum biraz geç geldi.

Jumbo8

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bilader nereye atıcaz bunu biraz anlatırmısın yenıyım de

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bnm Tavsiyem good night sleep miydi neydi onuda yapman
onun dışında emeğe saygı verip beklyirouz bitmesni =))