MAYNKIRAFTIMI(Minecraft) HEÇKLİCENN ...respawn butonuna falan tıklaması gerekmeyecek.)
pluginin buldum dostumAga Fazla Ilerı Gitmissin... MAYNKIRAFTIMI(Minecraft) HEÇKLİCENN ...One Öyle Client Yaptır D: SPAWNTP Ise Yarar Ama. Butona Tıklaması Lazım.
Bizede Söylede Yararın Dokunsun.pluginin buldum dostum![]()
MiRespawn plugin ismi.Bizede Söylede Yararın Dokunsun.))9
İleri falan gitmemiş. 3 satır skript ile bile yapılabilir. Mesaj kasmak için saçma şeyler yazmayın. Eklenti işe yaramazsa "Force Respawn Skript" yaz çıkar.Aga Fazla Ilerı Gitmissin... MAYNKIRAFTIMI(Minecraft) HEÇKLİCENN ...One Öyle Client Yaptır D: SPAWNTP Ise Yarar Ama. Butona Tıklaması Lazım.
Minecraft'ın fiziğini ortadan kaldırıyoruz sonuçta, skript bug yaratabilir. Pek güven vermiyor fizik kaldırırken skriptler bana.Eklenti işe yaramazsa "Force Respawn Skript" yaz çıkar.
Kullanmıştım ve herhangi bir sorun çıkmadı.Minecraft'ın fiziğini ortadan kaldırıyoruz sonuçta, skript bug yaratabilir. Pek güven vermiyor fizik kaldırırken skriptler bana.
Tecrübe etmediğim için olasılık bildirdim zaten, kullandıysanız sorun yok demektir.Kullanmıştım ve herhangi bir sorun çıkmadı.
Eklenti işe yaradı fakat bu sefer skript ile çalışmıyor sanırsam, ölünce direk ana lobiye atıyor.İleri falan gitmemiş. 3 satır skript ile bile yapılabilir. Mesaj kasmak için saçma şeyler yazmayın. Eklenti işe yaramazsa "Force Respawn Skript" yaz çıkar.