|Revinantcraft | Boss | Minigames | Köylü Takas | Silah | Takas | IP: revinantcraft.nitrado.net

Serverimizi beğendininizmi?

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 3 100.0%
  • Geliştirilmeli

Kullanılan: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba,
Mesajlara bakarsam hem suçlu hem güçlü gibi bir tavır sergilemişsiniz. Özür dileyeceğiniz ve bir daha olmayacak diyeceğiniz yerde zeytinyağı gibi üste çıkmanız olgunluğunuzu ve akıl yaşınızı belli etmektedir. Eğer sunucularda reklam yapmak kötü değilse 5-10dk sonra sunucuna spam bot ile reklam yapabilirim. İyi günler.

Yanoee

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba,
Mesajlara bakarsam hem suçlu hem güçlü gibi bir tavır sergilemişsiniz. Özür dileyeceğiniz ve bir daha olmayacak diyeceğiniz yerde zeytinyağı gibi üste çıkmanız olgunluğunuzu ve akıl yaşınızı belli etmektedir. Eğer sunucularda reklam yapmak kötüyse 5-10dk sonra sunucuna spam bot ile reklam yapabilirim. İyi günler.
Beklerim :aşık:

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Bu mesajlarınızdan sonra internete olgunluğa ve akıl yaşına bağlı olarak erişim yasağı getirilmesini istemedim değil. Keşke sizin gibiler babasından aldığı harçlıklar ile sunucu açıp insanların emeklerini 1 ay sonra yemese. İyi günler.

Yanoee

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu mesajlarınızdan sonra internete olgunluğa ve akıl yaşına bağlı olarak erişim yasağı getirilmesini istemedim değil. Keşke sizin gibiler babasından aldığı harçlıklar ile sunucu açıp insanların emeklerini 1 ay sonra yemese. İyi günler.
Bababmdan aldığım harçlık değil lütfen üslübuna dikkat et. Bot atabilirsin yaşal işlem başlatıp seni süründürürüm ayrıca eskişehirede grafik tasarım okuyorum ve çalışıyorum kendi param ile serveri idare ediyorum tek başıma aynı zamanda halada sıkıntı varsa serverine saldırı da yapabilirim ama öyle bir şey yapmam çünkü yasal değil ama reklam yapmak yasal özür dilerim.

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Bababmdan aldığım harçlık değil lütfen üslübuna dikkat et. Bot atabilirsin yaşal işlem başlatıp seni süründürürüm ayrıca eskişehirede grafik tasarım okuyorum ve çalışıyorum kendi param ile serveri idare ediyorum tek başıma aynı zamanda halada sıkıntı varsa serverine saldırı da yapabilirim ama öyle bir şey yapmam çünkü yasal değil ama reklam yapmak yasal özür dilerim.
Sanırım ailenden hiç ahlak kuralları çerçevesinde bir eğitim almamışsın. Sadece yazılı kurallar ile işlemiyor bu mevzular. Madem ki reklam yapmak yasal bende senin sunucuna gelip yapabilirim. Bu arada bot bir saldırı değildir. Oyuncuların sunucuna girmesi senin deyiminle "yasal"dır.

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Süründürmek :hmm: Güzel Bahaneymiş Tebrik Ediyorum Hem Reklam Yapıp Bize Bizde Sizi Uyarıyoruz Ve Siz Bizimi Süründürüceksiniz :yıkıl:

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Bu arada 16 yaşında biri nasıl üniversite okuyor çok merak ediyorum. Açıklayabilir misin?

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu arada gerçekleri söyleyince neler oluyor.

IIEnesReyizII

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
BEnim için sorun yok serverdeki pluginleri düzelt hatalarını kabul et yada çalma değil isteyen gelir istemeyen kalır bu oyuncu bağımlılığı ile ilgili bir şey.
Kardeş Daha Yeni Gördüm K.b İlk Olarak Şunu Söyliyeyim Kimse İstedigi Yerde Reklam Yapamaz Bunun Bir Kuralı Vardır Ögren Öle Gel Yanıma İyi Forumlar !!