|Revinantcraft | Boss | Minigames | Köylü Takas | Silah | Takas | IP: revinantcraft.nitrado.net

Yanoee

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Orası elbet doğru fakat bunca insanda bir şey biliyordur heralde. Yinede kendinize çeki düzen verebilirsiniz
Oswinin bana karşı tepkili olmasının sebebi sunucularında bizim eski reklamcı reklam yapmış ayrıca lovecraft ta sunucuda bana sunucu builderi kim acil söyle tarzında emir verdi bende nedenini sorduğum ve söylemediği için sunucuya lanet okuyup çıktı :D

bku38

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oswinin bana karşı tepkili olmasının sebebi sunucularında bizim eski reklamcı reklam yapmış ayrıca lovecraft ta sunucuda bana sunucu builderi kim acil söyle tarzında emir verdi bende nedenini sorduğum ve söylemediği için sunucuya lanet okuyup çıktı :D
Mm, anladım. Yinede biraz resmiyete bürünün :se:

ahmetaltar25

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bak şimdide aynısı :zopa:Çocuklar falan olmuyor ama.
bku38cim.Kendilerini üstün görüyorlar söylediklerine bak."Kendinden yüksek sunucuları kötülüyorlar."Bunların yaptığımı hata bizim mi ? Serverimıza gelip bizi sinir ediyorlar sonra biz kızdığımızda.BAKIN BAKIN BUNLARIN ADMİNLERİ KÖTÜ KÖTÜ SERVER GİRMEYİN oluyor.Ben serverda olmadığım sürece bunlar devam ediyor.Adminlerde zaten gereksiz yere aptalca şeyler yapınca cezalandırıyoruz.Çocuklar onların yaptıkları için çooook küçük bir laf.Emin olabilirsin.Ayrıca sorduğum soruyada hala cevap gelmedi neden ise.

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Lovecraft olayı derken? Hiçbir fikrim yok. Çoluk çocuk dediğin kişi olarak muhtemelen senden büyüğüm. Maalesef ki bunları anlayacak kapasiten bulunmuyor. İyi günler.