RevinantCraft Lapis/Boss/Event/Köylü Ticaret/MobArena/Faction/TabelaEnch 1.8.X

Sunucumuzdan Zevk Aldınız mı ?

• Evet Çok güzel bir sunucu.

Kullanılan: 2 40.0%
  • Hayır Geliştirilmesi Gerek.

Kullanılan: 2 40.0%
  • Emin Olamadım.

Kullanılan: 1 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

ahmetaltar25

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Sunucuda Hile Kullanımı Yasaktır. Aksi Takdirde Ban Yersiniz!
3 farklı vip seçeneği ile karşınızda ironvip:>10tl goldvip:>20tl diamond:>30tl bedrock:>50tl
Lapis ve biribirinden farklı bir sürü warp!.
Kimseye Haksızlık Yapılmaz. Hile Kullanımı Dışında!
Websitemiz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ww.

Ip: play.revinantcraft.tk:10600
120 Kişilik !

Yanoee: Ben Operator
Ali_x31: Ahmet Kurucu
CodyComy: Bozok Kurucu Yardımcısı
Spharpness2: Burak Yetkili Admin

Exeall: Ahmetcan Admin

Sunucumuzda başlıkta gördüğünüz her şey doğru ve düzgün çalışmaktadır.4 GB Ram vardır.Lag yoktur.Boss pluginimize hergün daha fazla şey eklendiğinden dolayı boss plugini doğru çalışmayabilir.Sunucumuz yeni olduğundan dolayı birkaç hata olmuş olabilir mazur görün.Rehber ve Mimar(Builder)ın kendi içinde yetkileri vardır.Eğer CRehber iseniz ve işinizi iyi yaparsanız BRehber olup daha fazla oyun içi komut elde edersiniz.Bunlar Mimar içinde geçerlidir.En yüksek rütbe A seviyesidir.En düşük rütbe C seviyesidir.

Kuralları öğrenmek ve sunucumuzun tüm bölgelerinin resimlerine bakmak için web sitemizi ziyaret edin!

ahmetaltar25

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Söylediğim gibi daha fazla resim websitemizde ancak önerin için teşekkürler :)

Eğer resimleri bulamazsan eski sitemiz bitecraft.tk ya bak :)

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kötü...
1-Kurallarda-PwP'Den Kaçmak Yasak Diyor.Yani Biri Gelip Bana ''Ben P4 Set Giycem Sen Deri Set Giycen,Bende Dia Enchli Sword Olcak,Sende Enchsiz Daş Sword Olcak,Ikimizin Çantasında Da 7 Stack Dia Block Olcak''Diyecek,Ben Hayır Diyemicem...
2-Grief Yasak Diyor,Adam Claim Atmicak,Cheste Full Dia Block Doldurcak,Binayıda Dia Blocktan Yapçak.Claim Olmadığı Için Orayı Kırıcam Ayrıca Binayı Yıkıcam,Sonra Ban Yicem.

ahmetaltar25

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.si O adamla pvp atmış olmassın adam sana pvp yapma daveti yollamıştır pvp ye başladığında kaçarsan pvp den kaçmak olur.
2.si Adam claim atmassa onun hatası.Eğer önemli bölgelerdeki açıkları görüp oraları mahvedersen grief olur.Sunucumuz faction factionda klan savaşları vardır azcık mantık yürüt.
Boşu boşuna serverları mahvetmeye yönelik yorum yapma :)

Yanoee

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kötü...
1-Kurallarda-PwP'Den Kaçmak Yasak Diyor.Yani Biri Gelip Bana ''Ben P4 Set Giycem Sen Deri Set Giycen,Bende Dia Enchli Sword Olcak,Sende Enchsiz Daş Sword Olcak,Ikimizin Çantasında Da 7 Stack Dia Block Olcak''Diyecek,Ben Hayır Diyemicem...
2-Grief Yasak Diyor,Adam Claim Atmicak,Cheste Full Dia Block Doldurcak,Binayıda Dia Blocktan Yapçak.Claim Olmadığı Için Orayı Kırıcam Ayrıca Binayı Yıkıcam,Sonra Ban Yicem.
Bak server belli bir kural vardır bunun dışına çıkamazsın, bir şey iyi olsun istiyorsan kurallarını koyacaksın ki, o zaman işlerin düzgün olsun pvp'den kaçmak yasak demek ki bu yapılınca insanlar rahatsız oluyor ama pvp'den kaçılıp, sana haksızlık yapılırsa o zaman merak etme admin/yetkili olarak biz devreye gireriz. Claim atılmamış alanda istediğini yap ama 'GRIEF' denilince şu değil alabileceğin bir yeri normal yolla alıp kazanmak değil, insanları rahatsız ederek, haksızlık yaparak, dalga geçerek hatta şöyle diyeceğim KUL HAKKINA girerek bir şey, yaparsan grief olur verdiğim sadece örnek idi ciddiye alma.

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak server belli bir kural vardır bunun dışına çıkamazsın, bir şey iyi olsun istiyorsan kurallarını koyacaksın ki, o zaman işlerin düzgün olsun pvp'den kaçmak yasak demek ki bu yapılınca insanlar rahatsız oluyor ama pvp'den kaçılıp, sana haksızlık yapılırsa o zaman merak etme admin/yetkili olarak biz devreye gireriz. Claim atılmamış alanda istediğini yap ama 'GRIEF' denilince şu değil alabileceğin bir yeri normal yolla alıp kazanmak değil, insanları rahatsız ederek, haksızlık yaparak, dalga geçerek hatta şöyle diyeceğim KUL HAKKINA girerek bir şey, yaparsan grief olur verdiğim sadece örnek idi ciddiye alma.
Ama Sizde Claim'in Ne Olduğunu Bilmeyen 6/7 Yaşındaki Arkadaşlar Da Claimsiz Yapıyor Basesini,Sonra Yıkılınca ''ADMIN TurklerRS BASEMI GRIEFLEDI''.

ahmetaltar25

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Farkındaysan böyle olaylarda ss yollamalarını istiyoruz.Eğer böyle bir şey olupta ss yollamazlar ise umurumuzda bile olmaz.Griefin ne demek olduğunu bilmiyorlarsa zaten yazmalarına bile gerek yok.

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Farkındaysan böyle olaylarda ss yollamalarını istiyoruz.Eğer böyle bir şey olupta ss yollamazlar ise umurumuzda bile olmaz.Griefin ne demek olduğunu bilmiyorlarsa zaten yazmalarına bile gerek yok.
Ben Oldu Demedim...Azcık Okumanız Olsa Orda Oldu Yazmadığını Görürsünüz.Sunucu Girmeye Deymez Zaten.MB Kaybı...

ahmetaltar25

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Farkındaysan bende oldu demedim ve olmuş gibi konuşmadım.
Senin okuman yok.Ayrıca zaman kaybıysa burda boşu boşuna tatava yapma atar yapma.
Size serverı zorla beğeniceksiniz de demiyoruz.Beğenmiyorsan gidebilirsin beğendiysen serverda oynarsın.

ahmetaltar25

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Haklısın yorum kısmı yorum yapmak için serverları kötü göstermek için değil.Ayrıca laf sokmaya falan çalışmıyorum bir saattir burda serverımla ilgili kötü konuşup bana laf ediyorsun.Yorum kısmı yorum içindir.Eleştiriye açığız ancak laf atılmasına açık değiliz.Kusura bakma.Beğenmediysen konumdan git lütfen daha fazla vevap vermeyeceğim sana.

oyakabuyaka

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
dış mimar ( build) güzel ama iç mimar geliştirilmeli warp lapis hammaed daha akıcı olması lazım vede bence tr sw lerdeki en büyük eksik grief in açık olmaması yani açıklarsam ;
tnt ile baseler bence basılmalı sadece wgli alanlar zarar görürse ban atılmalı bölelikle dah akıcı daha çok pvp olur daha çok clan vs olur yoksa hep sönük
vede random teleport olması güzel olmuş gidip yürümek gerekmiyor :D
vede sw de uygunsuz warp var
/warps 2 yazın görürüsnüz uygunsuz warpı

ahmetaltar25

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Önerilerin için teşekkür ederim ^_^ ve o warpı biliyorum ancak bizim adminlere anlatamıyorsunki bir şey :)