Reynmen

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bence sen yanlış biliyorsun kardeşim. F5 Bastığında anlık güncellenmiyor fakat 20 30 saniye sonra o verdiğin görüntülenme sayısı güncelleniyor, bizzat kendi videolarımda bunu test ettim.
ben yaptığımda görüntülenme mörüntülenme olmuyor senin bir şey bildiğin yok sende bu yalancılara inanıyorsun

Vearthx

-- play.ahbaplarmc.net -- 1.16.5 & 1.20.1 Survival
En iyi cevaplar
1
ben yaptığımda görüntülenme mörüntülenme olmuyor senin bir şey bildiğin yok sende bu yalancılara inanıyorsun
O görüntülenme sayısı anında güncellenmiyor zaten maximum 1 dakika sonra güncelleniyor. Bunu sen tespit edemediysen benim suçum değil. Adabınla konuş tadımız kaçmasın. Kimsenin yorumunu okumadım sadece senin yorumun dikkatimi çekti.

Daaydreamer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
3
Kulağıma hoş geleni dinliyorum ben. Ben Fero'ya ön yargım vardı ama şarkıları güzel gelmeye başladı dinleyince. Sözleri mantıksız vs. ama kulağa hoş geliyor.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
O görüntülenme sayısı anında güncellenmiyor zaten maximum 1 dakika sonra güncelleniyor. Bunu sen tespit edemediysen benim suçum değil. Adabınla konuş tadımız kaçmasın. Kimsenin yorumunu okumadım sadece senin yorumun dikkatimi çekti.
yaw he he sen o dediğinden ainen herşeyin dorusunu sen bil tmmı?

barisyurtseven

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Hocam bot basma olayı sahte izlenme sahte tık girişimidir önce bunu bilmeyen arkadaşlara söyleyelim konuya gelince baya bir zaman geçmiş açılan konunun üzerinden. YouTube'da NetD Müzik kanalından önce Muyap vardı ve bu kanalda örnek: Kolpa - Yatağın Soğuk Tarafı gibi klip çalışmaları çok beğeniliyor izleniyordu ama buna rağmen bot basılıyordu 2012 yıllarında 100.000.000 izlenmeye kadar çıkıyordu klipler anormallik YouTube tarafından fark edilecek olacak ki Muyap kapatılıyor. Yani Bot basma işlemi diye bir şey yok Reynmen in şarkılarında, ha para ile izlenme satın alma var mı var alırsın ama 1 ay sonra ya kanaldaki klip gerçek izlenme sayısı ile tekrar güncellenir veya YouTube kural dışı bir girişimde bulunulduğu için şarkıyı yayından kaldırır.. Asıl bilinmesi gereken Plak şirketlerinin sanatçılara verdiği destektir bir sanatçı tek başına bir klip çekip kendi başına yayınlaya bilir ama klip ne kadar güzel olursa olsun belli bir kitleye kadar sınırlıdır ama oysa çalıştığınız büyük bir plak şirketi ise bu plak şirketlerinin birçok reklam kuruluşu var ve şarkılarınız çok daha fazla kitle tarafından izlenilip beğenilir tanıtılır. Ayrıca arkadaşlarında dediği gibi aynı ip adresinizden bir şarkıyı 100 kere tamamen dinlerseniz 100 tıklama yapar buda 100.000 kişi 100 kere dinlerse 10.000.000 yapar ne kadar çok beğenilen bir şarkı ise tekrar dinlenme olasılığı ile izlenmede o kadar artar!..

Son düzenleme: