RickyPsX

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu ney kardeşim moderatör mü bu ?

Kurucuda küfür ediyor... Ve Vip almıştım bugün oyuna girdiğim zaman vip yoktu birnevi dolandırıcılar

Öncelikle Merhaba, hiçbir Türlü Dolandırılmamıştır. Arkadaş Oyun Hatalarından, Oyunda Küfür, Kurucuya Hakaret Etmiştir. Para İadesi Desteği Verildi Fakat Kabul Etmemiştir. Moderatör'e Gelirsek. Ve Benim Küfür Ettiğime Gelirsek. Moderatör'e küfür edilip. öyle bir cevap vermiştir. benim küfür ettiğim gün. bot atılıyordu. arkadaş üstüne alınmış :)) kimsenin alehine küfür edilmemiştir iyi günler. Sunucunun adını kirletmeyin acizler.

Bu Arada Konu Güncel.

İlaydaDemir

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba, hiçbir Türlü Dolandırılmamıştır. Arkadaş Oyun Hatalarından, Oyunda Küfür, Kurucuya Hakaret Etmiştir. Para İadesi Desteği Verildi Fakat Kabul Etmemiştir. Moderatör'e Gelirsek. Ve Benim Küfür Ettiğime Gelirsek. Moderatör'e küfür edilip. öyle bir cevap vermiştir. benim küfür ettiğim gün. bot atılıyordu. arkadaş üstüne alınmış :)) kimsenin alehine küfür edilmemiştir iyi günler. Sunucunun adını kirletmeyin acizler.

Bu Arada Konu Güncel.
Sizin kadar yalancı bir insan görmedim. Oyun hatası şeyine gelirsek Event mapinden harita dışına çıkılıyordu çıkıp gezdim okadar.Bu arada serverde küfür ettiğimin kanıtı varmı ? Son olarak Siz bana hakaret ettiğiniz için bende size hakaret ettim

RickyPsX

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sizin kadar yalancı bir insan görmedim. Oyun hatası şeyine gelirsek Event mapinden harita dışına çıkılıyordu çıkıp gezdim okadar.Bu arada serverde küfür ettiğimin kanıtı varmı ? Son olarak Siz bana hakaret ettiğiniz için bende size hakaret ettim

hep öyle olur zaten :p

SmartB0ss

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
[ RickyNetwork ] - Minecraft Sunucuları
İnanmak Başarmanın Yarısıdır , İnandık ve BAŞARDIK
Uzun bir aradan sonra tekrardan sizlerleyiz.

*SkyBlock Akşam Açılacaktır. Mapı Yapımda.*
Faction;
[✯] Bol bol vip çekilişleri, eventler olacaktır.

[✯] Oyun hataları, bug'lar. Tamamen kaldırıldı.
[✯] Yeni Rütbe Eklendi Adı; Nemesis'dir.
[✯] Menüler Tamamen Değiştirildi.

[✯] İtem Gitme, Chest Sıfırlanma Gibi. Durumlar Tamamen Kalktı.
[✯] Daha Önceden Alınmış Olan Vip'ler 15 Gün Uzatıldı.
İP : Play.RickyNetwork.Net || SİTE : www.RickyNetwork.net
Sürüm : 1.8 / 1.9 / 1.10 / 1.11

GUNCELL!!!

GUNCELLL!!
GUNCELL!!!

GGKemalGG

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Serverde Arena,Orman Gibi Yerlerdeki Plakaların Altına Sanırsam Command Block(Komut Bloğu) Yok Umarım Dediğimi Dikkate Alırsınız..Kısa Sürede Düzeltmenizi Tüm Oyuncular İstiyor.Vs Atmamızı Engelliyor.

Son düzenleme: