• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

RingHost - İnternet Ve Bilisim Hizmetleri Destek Ekibi Ve Teknik Destek Ekibi Araniyor

VazalinReyizxx

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba.
Ben RingHost Yöneticisi Ozan.

BİZ KİMİZ?

Ringhost - İnternet Ve Bilişim Hizmetleri.

Ringhost Hizmetleri, Minecraft başta olmak üzere diğer oyunlar ve platformlarda eklenti, skript, yazılım, mimari, tasarım ve daha nice şekillerde hizmet veren bir takımdır. Takımımız kaliteli, ekonomik ve güvenilir bir alışverişi sizlere sunmayı amaçlıyor. Amacımız en iyi olma yolunda ilerlerken en samimi, en güler yüzlü, en güvenilir... olmak. Birbirinden yetenekli ve tecrübeli ekip üyelerimizle birlikte sizlere en iyisini sunuyoruz, sunacağız.

Ringhost en iyi, en hızlı, en kaliteli ürünleri sizlere sunmak istiyoruz. Sizlerinde desteği ile çok güzel günler yaşayacağımıza emin olabilirsiniz. Sizleri seviyoruz.

PEKİ YA YÖNETİCİ KİM?

2 adet yöneticimiz var.
Ozan
Berat

Gerçekten iyi davranıyorlar.

YETKİLİ ALIMI VARMI?

Evet, var.
(2x) Destek ekibi.
(1x) Teknik Destek

HERKESE İYİ GÜNLER RİNGHOST SİZLERİ SEVİYOR...

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

JupiterNetwork

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
reis dc yanlış siz ekleseniz yada bana kendi özel dcnizi verseniz benim discordum Doğukan#6955 olmuyorsa Doğukan#4311