Rise Of İncartnes

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Fakür ;_; o bilgisayardan hayır gelmez ._.
:D para biriktirip geliştirmeyi planlıyorum bir tane 2gb ram daha alacağım yeni ekran kartı alacağım birde i3 değişirmi i5 yağpabilirimiym ? Ayrıca benim suçum deel ben 4. sınıfa giderken bu pcyi babam aldı (antepte oturuyordum myrodan almıştık ) babamda pc hakkında pek bir bilgisi yoktu o sıralar bilgisi olsaymış bakarmış ramına falanda neyse iş işten geçmiş ....

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D para biriktirip geliştirmeyi planlıyorum bir tane 2gb ram daha alacağım yeni ekran kartı alacağım birde i3 değişirmi i5 yağpabilirimiym ? Ayrıca benim suçum deel ben 4. sınıfa giderken bu pcyi babam aldı (antepte oturuyordum myrodan almıştık ) babamda pc hakkında pek bir bilgisi yoktu o sıralar bilgisi olsaymış bakarmış ramına falanda neyse iş işten geçmiş ....
Ondan demiyorlar. Anakartıda eskidir şimdi onun. Yeni parça alırsın uymaz. Anakartı değiştirsen eski parçalar uymaz. Onun için tamamını 0dan al diyorlar.

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1

Bunları yaparsan güç kaynağınıda değiştirmek zorunda kalırsın ._.

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Vücudun yemeği, enerjisi, midesi.

Çok acıktım 500watt yiyeyüm ._.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Üşendim kendim yazmaya.__.
Psu nedir?
Psu, Power Supply anlamına gelen kısa yazılış biçimidir. Türkçe'de Güç kaynağı anlamına gelen Power Supply; Şebekeden gelen elektriği
donanımlarının istediği voltoja dönüştüren, gerektğinide şebekedeki dalgalanmalardan bilgisayar donanımlarını koruyan, bilgisayar donanımlarının kararlı çalışmasını sağlayan bir parçadır

Psu'lar çeşitli voltajlarda ve çeşitli kalitelerdedir. Bilgisayar donanımları ne kadar iyiyse yada bilgisayarda kullandığınız parçalar ne kadar çok ve kaliteliyse bilgisayar donanımlarının
ihtiyacıda bir o kadar çoktur.

Bir bilgisayarın
parçaları kadar onları besleyen psu'da o kadar önemlidir. İyi bir bilgisayarda kullanılan kalitesiz ve düşük güç sağlayan bir
bilgisayarınızda çeşitli sorunların çıkmasına yol açacaktır.

En iyi psu markaları hangileridir?
1- Fsp

2- Ocz

3- Thermaltake

4- Cooler Master

5- Corsair

6- Silverstone

Kaynak:

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çok acıktım 500watt yiyeyüm ._.

Üşendim kendim yazmaya.__.
Psu nedir?
Psu, Power Supply anlamına gelen kısa yazılış biçimidir. Türkçe'de Güç kaynağı anlamına gelen Power Supply; Şebekeden gelen elektriği
donanımlarının istediği voltoja dönüştüren, gerektğinide şebekedeki dalgalanmalardan bilgisayar donanımlarını koruyan, bilgisayar donanımlarının kararlı çalışmasını sağlayan bir parçadır

Psu'lar çeşitli voltajlarda ve çeşitli kalitelerdedir. Bilgisayar donanımları ne kadar iyiyse yada bilgisayarda kullandığınız parçalar ne kadar çok ve kaliteliyse bilgisayar donanımlarının
ihtiyacıda bir o kadar çoktur.

Bir bilgisayarın
parçaları kadar onları besleyen psu'da o kadar önemlidir. İyi bir bilgisayarda kullanılan kalitesiz ve düşük güç sağlayan bir
bilgisayarınızda çeşitli sorunların çıkmasına yol açacaktır.

En iyi psu markaları hangileridir?
1- Fsp

2- Ocz

3- Thermaltake

4- Cooler Master

5- Corsair

6- Silverstone

Kaynak:
pff kaç tl :D edit : baktım pahalı 320 tl en iyisi :D