PekReyiz999
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
- Ruh hali
2 gün önce RisePazar`dan 2 tane Elmas Premium almıştım. Aldığım günün ertesi günü premiumların 2 side patlamıştı, değişmesini talep ettim ve 24 saat içerisinde değişti. Bu gün tekrar girmeye çalıştığımda 1 premium giriyor diğeri girmiyordu değişmesini talep ettim fakat değişim kurallarını okumamızı söylediler. Değişim kurallarında elmas premium ile ilgili hiçbir şey yazmıyordu, 10 dakika sonra değişim kuralları yenilendi ve elmas pre ile ilgili 1 değişim kuralı eklendi. İyiki değişmeden önce kuralların tamamını ss ini almışım.
Değişmeden önce:
Değiştikten sonra:
Değişmeden önce değişim kurallarında sadece Altın Premium un 1 değişim hakkı olduğu yazarken oraya Elmas Premium da eklenmişti.
Ve ardından müşteri yorumlarına bu olayı yazdım, yazdığımın üzerinden 1 dakika geçmeden ban yedim, ve şöyle bir duyuru atıldı.
Ardından Can`la aramızda şöyle bir konuşma geçti.
Sanırım Can sadece premium değil sunucu patlatma işinede girmiş ColdNetwork sunucu sahibi ile birlikte.
Siz siz olun bilinmedik yerlerden ucuz diye premium almayın.
Değişmeden önce:
Değiştikten sonra:
Değişmeden önce değişim kurallarında sadece Altın Premium un 1 değişim hakkı olduğu yazarken oraya Elmas Premium da eklenmişti.
Ve ardından müşteri yorumlarına bu olayı yazdım, yazdığımın üzerinden 1 dakika geçmeden ban yedim, ve şöyle bir duyuru atıldı.
Ardından Can`la aramızda şöyle bir konuşma geçti.
Sanırım Can sadece premium değil sunucu patlatma işinede girmiş ColdNetwork sunucu sahibi ile birlikte.
Siz siz olun bilinmedik yerlerden ucuz diye premium almayın.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: