- En iyi cevaplar
- 0
Pek emin değilim hangi dil yaptığımı unuttumRising 1 oynadım ama rising 2 yi oynayamadım ingilizce olduğu için lütfen şu an indiriyorum bu türkçe olsun ve 2 yi de türkçeleştirirsen ii olur
Pek emin değilim hangi dil yaptığımı unuttumRising 1 oynadım ama rising 2 yi oynayamadım ingilizce olduğu için lütfen şu an indiriyorum bu türkçe olsun ve 2 yi de türkçeleştirirsen ii olur
Lütfen rising 2 yi türkçe yap ingilizcePek emin değilim hangi dil yaptığımı unuttum![]()
şuanda iki adet projem var. yani 2 adet yaptığım map mapler çok büyük hep onlara uğraşıyorum ancak bu işi bitirince onu türkçeleştirmeye başlıyabilirim. Kusuruma bakma.Lütfen rising 2 yi türkçe yap ingilizce
Teşekkür ederim haritalarımı sizin eğlenmeniz için her şeyi düşünerek yapıyorumHaritayı yapmak için çok uğraştın mı ? Oynarken gerçekten eğlendirdi, başarılarının devamını dilerim![]()
TeşekkürlerSüperr.![]()
bulabiliBunu modları nasıl kurup oynuyoruz ben beceremedimde
.minecraft dosyadi varsa appdata ndakiyle degistir yoksa modlari kur. Mod kurulumu nette gosteriliyorBunu modları nasıl kurup oynuyoruz ben beceremedimde