RISUS NETWORK || HUB > Skyblock,Faction ve daha fazlası ! ' Alımlar ; KAPALI

Xeronas

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkeze merhabalar, bugün sizlere yeni açıcağımız olan RisusNetwork adlı hub sunucumuz için alımlardan bağsediceğim.
İlk olarak sunucunun eskiye dayalı bilgilerini paylaşmak istiyorum, sunucu 2016 yılının 24 Haziran gününde açılmıştı.
Sunucuya 3 ay boyunca güzel bir şekilde eğlendikten sonra oyuncuların gelmesine rağmen sunucudan kurucu olarak keyif alamıyordum, bunun ne benimle nede sunucuyla alakası vardı.Sunucuda birşeylerin eksik olduğunu görüyordum fakat ne yapmalıyım diye gece gündüz kendime sormama rağmen çözemiyordum.
Artık bunu oyuncularda anlamış ve sunucunun online sayısı gittikçe ciddi anlamda azalma gösteriyordu, bunuda gördükten sonra sunucunun ömrünün artık kalmadığını gördüm ve artık buraya kadar diyerek sunucuya son verdim.
Şimdi sunucuyu iki kişi olarak açıcağız ve sizler ile beraber 1. yoluna kadar ilerliyeceğimizi umuyoruz,
bunlar sadece 2 kişiyle olacak iş olmadığından sunucuya tabikide bir kaç tane kişi alacağımızı söylemek istiyorum.
Sunucu HUB olucağından dolayı 2 3 yetkili alıp alımı kapatıcak değilim, fakat 2 3 kişi alıcak isemde sunucuya göz kulak olacaklarından emin olmak istiyorum.
Şimdi kriterlerimizden bağsederek ne tür bir yetkili ve hangi alımlar olduğunu sizlerle paylaşıp konuşmak istiyorum.

Tasarımcı - Grafiker | 1 Kişi
Mimar - Builder | 4 Kişi
Moderator | Dolu
Admin - Yetkili | Dolu

Bununla beraber sunucuya ortak olup, bize destek vermek isteyenler (Bunun karşılığında tabikide yetkili olucaksınız.) bana özelden veya yorum kısmına mesaj atarak iletişime geçebilirsiniz.

FORUM

Adınız ve Soyadınız;
Yaşınız;
İletişim bilgileriniz(E mail,Skype,Facebook);
Grafiker olarak girmek istiyorsanız 4 farklı şekilde fotoğraf;
Mimar olarak girmek istiyorsanız 4 farklı şekilde fotoğraf;
Moderatör olarak girmek istiyorsanız kendinizden ve sunucuya yapıcaklarınızdan bağsedin;
Admin olmak istiyorsanız sunucuda kaç saat ve ne kadar katkı yapacağınızdan bağsedin;

Formumu okuduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum, iyi forumlar hoşçakalın.

Son düzenleme:

MACSIRRR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
adım mert eroğlu 15 yaşındayım skype AmertEroglu (mic var ) admin olmak istiyorum her türlü buildlerde yardımcı olurum wg atmayı biliyorum zaten onun dışında serverdeki herkezi memnun edebilirim yapmam gereken herşeyi yaparım zaten bundan önce 3 kere admin olmuşluğum var yani konuya hakimim admin olarak alırsanız sevinirim :) yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
bu arada 7/24 aktifim bundan emin olun ciddi anlamda kendimi bu işe kaptırıyorum yani bir sunucuda kuruculara yardım etmeyi çok seviyorum bir keresinde başka bir serverde kurucu yoktu ve sunucunun hemen açılması gerekiyordu ve tam 24 warpı wgleriyle birlikte sıkıntısız tek başıma yaptım aynı performansı bu sunucudada göstermek istiyorum ve bunları sadece 4 saatte yaptım.

Son düzenleme:

JeanBX

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız; Orhun Gökçe
Yaşınız; 17
İletişim bilgileriniz(E mail,Skype,Facebook); Skype : IOrhunGkc ( Mıkrofon Yok Kusura Bakmayın.)
Grafiker olarak girmek istiyorsanız 4 farklı şekilde fotoğraf; Olmucam
Mimar olarak girmek istiyorsanız 4 farklı şekilde fotoğraf; Bızım Grubumuz Var Mımar Olrak İstersenşz Geliriz
Moderatör olarak girmek istiyorsanız kendinizden ve sunucuya yapıcaklarınızdan bağsedin;
Admin olmak istiyorsanız sunucuda kaç saat ve ne kadar katkı yapacağınızdan bağsedin; bEN Adminde Olabilirim Admin Olursam Herseye Yarım Ederım

AhmetKayaHD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncellikle Merhaba ben Ahmet , 14 yaşındayım bütün world edit commandlarını bilmekteyim
3 serverda builder olmuşluğum vardır.
örnek resimleri skype de atıcağım
İstediğim yetki : Mimar

AdaGrsy

yok
En iyi cevaplar
1
Adınız ve Soyadınız; Ada Gürsoy
Yaşınız; 17
İletişim bilgileriniz(E mail,Skype,Facebook); Skype: Zafer Ada Gürsoy
Grafiker olarak girmek istiyorsanız 4 farklı şekilde fotoğraf; ADMİN OLCAM
Mimar olarak girmek istiyorsanız 4 farklı şekilde fotoğraf; ADMİN OLCAM
Moderatör olarak girmek istiyorsanız kendinizden ve sunucuya yapıcaklarınızdan bağsedin; ADMİN OLCAM
Admin olmak istiyorsanız sunucuda kaç saat ve ne kadar katkı yapacağınızdan bağsedin; 8-10 saat kalırım swde,yapacağım katkı: yeni bir arena,spawn,market,oyuncu,adalet,yeni gruplar
İYİ GÜNLER

RisusNet bidaha skypeden istek atarmısınız :) İYİ GÜNLER :)

Xeronas

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız; Ada Gürsoy
Yaşınız; 17
İletişim bilgileriniz(E mail,Skype,Facebook); Skype: Zafer Ada Gürsoy
Grafiker olarak girmek istiyorsanız 4 farklı şekilde fotoğraf; ADMİN OLCAM
Mimar olarak girmek istiyorsanız 4 farklı şekilde fotoğraf; ADMİN OLCAM
Moderatör olarak girmek istiyorsanız kendinizden ve sunucuya yapıcaklarınızdan bağsedin; ADMİN OLCAM
Admin olmak istiyorsanız sunucuda kaç saat ve ne kadar katkı yapacağınızdan bağsedin; 8-10 saat kalırım swde,yapacağım katkı: yeni bir arena,spawn,market,oyuncu,adalet,yeni gruplar
İYİ GÜNLER

RisusNet bidaha skypeden istek atarmısınız :) İYİ GÜNLER :)

İletişime skype üzerinden geçilmiştir.

AdaGrsy

yok
En iyi cevaplar
1
skypeden ekledim :)

RisusNetwork bir şey yazıyom cevap yok ??

lütfen çvrimiçi olurmusunuz ?

Xeronas

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncellikle Merhaba ben Ahmet , 14 yaşındayım bütün world edit commandlarını bilmekteyim
3 serverda builder olmuşluğum vardır.
örnek resimleri skype de atıcağım
İstediğim yetki : Mimar

Adınız ve Soyadınız; Orhun Gökçe
Yaşınız; 17
İletişim bilgileriniz(E mail,Skype,Facebook); Skype : IOrhunGkc ( Mıkrofon Yok Kusura Bakmayın.)
Grafiker olarak girmek istiyorsanız 4 farklı şekilde fotoğraf; Olmucam
Mimar olarak girmek istiyorsanız 4 farklı şekilde fotoğraf; Bızım Grubumuz Var Mımar Olrak İstersenşz Geliriz
Admin olmak istiyorsanız sunucuda kaç saat ve ne kadar katkı yapacağınızdan bağsedin; bEN Adminde Olabilirim Admin Olursam Herseye Yarım Ederım

Xeronas

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
adım mert eroğlu 15 yaşındayım skype AmertEroglu (mic var ) admin olmak istiyorum her türlü buildlerde yardımcı olurum wg atmayı biliyorum zaten onun dışında serverdeki herkezi memnun edebilirim yapmam gereken herşeyi yaparım zaten bundan önce 3 kere admin olmuşluğum var yani konuya hakimim admin olarak alırsanız sevinirim :) yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
bu arada 7/24 aktifim bundan emin olun ciddi anlamda kendimi bu işe kaptırıyorum yani bir sunucuda kuruculara yardım etmeyi çok seviyorum bir keresinde başka bir serverde kurucu yoktu ve sunucunun hemen açılması gerekiyordu ve tam 24 warpı wgleriyle birlikte sıkıntısız tek başıma yaptım aynı performansı bu sunucudada göstermek istiyorum ve bunları sadece 4 saatte yaptım.

Maalesefki skype adresinizi arattığımızda çıkmıyor, daha doğru şekidle verebilirmisiniz.

Xeronas

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adım ve Soyadım; Eray Genç
Yaşım; 16
İletişim bilgilerim; Skype: eray.genc2015
Mimar olmak için gereken 4 fotoğraf;
  1. Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
  2. Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

3. Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

4. Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Skype üzerinden iletişime geçilmiştir.

AzeMoun

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız;Raul Mamisov
Yaşınız;16 temmuzda 17
İletişim bilgileriniz(E mail,Skype,Facebook);skype:raul.bey2003 mail:gameringame03
Moderatör olarak girmek istiyorsanız kendinizden ve sunucuya yapıcaklarınızdan bağsedin;Sade Insanim.20 Civarinda serverde calisdim.Server Saygi Hacksiz ortam katacagimi dusunuyorum
Admin olmak istiyorsanız sunucuda kaç saat ve ne kadar katkı yapacağınızdan bağsedin;5-6 saat arta bilir

Xeronas

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız;Raul Mamisov
Yaşınız;16 temmuzda 17
İletişim bilgileriniz(E mail,Skype,Facebook);skype:raul.bey2003 mail:gameringame03
Moderatör olarak girmek istiyorsanız kendinizden ve sunucuya yapıcaklarınızdan bağsedin;Sade Insanim.20 Civarinda serverde calisdim.Server Saygi Hacksiz ortam katacagimi dusunuyorum
Admin olmak istiyorsanız sunucuda kaç saat ve ne kadar katkı yapacağınızdan bağsedin;5-6 saat arta bilir

Skype üzerinden ilietşime geçilmiştir.