RLEA Türkçe Adventure 4.Mapimiz Koşş!!!!(1.5.1)

scape06

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Meraba arkadaşlar 4.mapimizle karşınızdayız 1.5.1 versiyonudur.Umarız beğenirsiniz videoyu upload edince paylaşıcam iyi günler.

Download:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

RESİMLER:

SHOP SİSTEMİNDEN KARELER:

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece meraktan indiriyorum ama hiç de güzl olacağını sanmıyorum çünkü resimsiz özelliksiz doku packsiz adventure maptan ne beklersin .

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sadece meraktan indiriyorum ama hiç de güzl olacağını sanmıyorum çünkü resimsiz özelliksiz doku packsiz adventure maptan ne beklersin .
Ben küçücük olan ilk mapıma bile 10resim koymuştum adamlar mapı yaparken üşenmiyo resim koymaya üşeniyo :D

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir word edit çalışmasının üzerine yapabilirdiniz ve daha güzel ir görüntü katabilirdiniz diyorum ben :)

scape06

Marangoz
En iyi cevaplar
0
resim koymadık diye suçmu şimdi yakında videosunu ekliyoruz siz resim diyosunuz

scape06

Marangoz
En iyi cevaplar
0
okudum kuralları biliyorum resim koyulacağınıda ama video koyucam diye resimle uğraşmak istemedim

scape06

Marangoz
En iyi cevaplar
0
kardeş doku packini kendin yap onuda devletten beklemeyin artık biz mapi yaptık paylaştık texture pack seçimi size kalmış ama beğenmediysenizde o shop sistemini siz yapın görelim?

TheGreey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
sırf shop sistemi için indirecem eger benimkinden kötuyse burda mapimin linkini atacam ok? :)

scape06

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ama 1.5.1 olması lazım bide serverda oynuyosan komut bloğunu aktive etmen lazım kolay gelsin.

TheGreey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
market sistemini incele seninkide guel ama birkere satın alınabiliyor tekrarlanmaz o yüzden benimkini uygularsan daha iyi exp shop felanda değil incele