Robinson Crusoe Ve Cuma Episode 1 [Hikayeli Hayatta Kalma]

Beğendinmi HöWéL?

• éVeT HöWéL béĞéNmİşİm

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar.
Uzun uğraşlar içinde sonunda adayı ve hikayeyi yerine oturtmayı başardım.
Spoiler vermeyeceğim kesinlikle. Fakat bu dünya klasiğini okuyan herkes tabii ki de senaryoyu az çok tahmin ediyordur.

Episode Olarak yayınlamamın sebebi bir kitle yakalamak azda olsa.
Şu kadar spoilerden kaçmayacağım.

Episode 1: Hazırlıklar
Episode 2: Adaya yerleşme
Episode 3: Kurtuluş Çabaları
Episode 4: Final Kurtuluşu
olacak.

Başladığınızda, Batan filikanızın ardında bıraktığı eşyalar ile bir barınak yapmakla görevlisiniz.
Bu barınak tamamlandığında size verilen görevleri yapacaksınız.
Episode 2 De ise bambaşka bir haritada yamyamlara karşı savaşacaksınız. Savaşmak demeyelimde, Onların alanlarına girip malzemelerini vs çalacaksınız. Episode 3 de ise asıl savaş başlayacak.
Çok uzatmadan görevleri vereyim.

Robinson Crusoe Ve Cuma Episode 1 Görevleri ;

1- Filikayı baştan sona aramak ve eşyaların bir kısmını yanına alarak bir kısmını yedeklemek.
2- Beyaz Diş'i Kurtarmak
3- Meşale Yapmak
4- Cumayı Kurtarmak.
5- Barınak yapmak
6- 32 Adet kakao çekirdeği yapmak.
7- En az 30x40 Büyüklüğünde bir buğday tarlası yapmak
8- En az 20x20 Büyüklüğünde bir patates tarlası yapmak
9- Çitleri toplayarak ayrı ayrı en az 15 er tane olmak üzere koyun ve inek alanları yapmak
10- En az 20x20 Büyüklüğünde bir kaktüs bölgesi yapmak.
11- Episode 2 yi beklerken adanı geliştirerek Cuma'yla beraber hayatta kalmak, Bazı yerleri keşfetmek için seferler yapmak.

Versiyon: 1.8

Ve Kurallar :
1- Filikayı asla kırmayacaksınız.
2- Map zaten yeterince büyük hile kullanmayın oyun rehber şeklinde ilerliyor.
3- Killeri gördüğünüz yerde kırın sizlere killeri kırmayın dese bile kırın :)
4- Oyunda yaratıklar kapalı olduğundan dolayı korkmayın.
5- Zorluk seviyesi farketmez barışçıl olmasın yeter. Kendine ne kadar güveniyorsan o kadar zor oynarsın. :) Tavsiyem, zor oynama.

İndirme Linki :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

VirüsTotal:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Not: Başka yerlere de barınaklar yapabilirsin hayal gücüne kalmış.
'': Hile açabilirsin, bu senin karaktersizliğin. Ben bazı mapperler gibi hileyi engellemem.
Ayrıca hata ve istekleri belirtirseniz gayet memnun olurum.

Krüt

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Aga emek vermişsin fakat çok amatörce olmuş. Eksiklerini Şöyle anlatayım.

• Kitabı Yazdıktan Sonra Bitir Deseydin Çok Güzel Olurdu. bu beni çok sıktı.
  • Hikayeyi tam anlatmamışsın oraya nasıl geldiğini falan mesela. hikayeyi bilmeyen birisi hiçbir şey anlamaz fırtınadan falan bahsetseydin keşke.
  • Npc Modu kullansaydın Tadından yenmezdi. Cuma ile hiçbir diyalog olmuyor sadece kitaplar.
  • Beyaz dişi direk Göstermen Hata olmuş. hikayede Tam emin değilim biraz uzun süre sonra beyaz diş araya giriyor sen direk sokmuşsun.
  • Hikayede bir yanardağ Yoktu veya bahsedilmemişti
  • Merak ettiğim bir şey var yamyamlar ile savaş sırasında robinson crusoe tüfek kullanmıştı sen savaş sırasında yay kullandırmazsın inş. :D
  • Birde Zaten Beyaz Diş Evcil'di Biz neden tekrar evcilleştiriyoruz.
  • Hikayeye Tam oturmamış.
Aslında Daha çok vardır ama. ben 5 dk falan oynadım o süre içerisinde bunları gördüm seninle paylaşıyorum Düzelt Yani Höwel Hadi Kolay Gele

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aga emek vermişsin fakat çok amatörce olmuş. Eksiklerini Şöyle anlatayım.

• Kitabı Yazdıktan Sonra Bitir Deseydin Çok Güzel Olurdu. bu beni çok sıktı.
  • Hikayeyi tam anlatmamışsın oraya nasıl geldiğini falan mesela. hikayeyi bilmeyen birisi hiçbir şey anlamaz fırtınadan falan bahsetseydin keşke.
  • Npc Modu kullansaydın Tadından yenmezdi. Cuma ile hiçbir diyalog olmuyor sadece kitaplar.
  • Beyaz dişi direk Göstermen Hata olmuş. hikayede Tam emin değilim biraz uzun süre sonra beyaz diş araya giriyor sen direk sokmuşsun.
  • Hikayede bir yanardağ Yoktu veya bahsedilmemişti
  • Merak ettiğim bir şey var yamyamlar ile savaş sırasında robinson crusoe tüfek kullanmıştı sen savaş sırasında yay kullandırmazsın inş. :D
  • Birde Zaten Beyaz Diş Evcil'di Biz neden tekrar evcilleştiriyoruz.
  • Hikayeye Tam oturmamış.
Aslında Daha çok vardır ama. ben 5 dk falan oynadım o süre içerisinde bunları gördüm seninle paylaşıyorum Düzelt Yani Höwel Hadi Kolay Gele
Her şeyi copy paste yapmak yerine kendi hikayemi kullandım, açıkçası mod kullanıp bende çok iyi şeyler çıkartabilirim ortaya fakat vanilla minecraftı zorlamak için uğraşıyordum, oyuncuların gözüyle baktığımda bundan sonra mod kullanacağım teşekkürler yorumun için.

Krüt

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Dostum Kendi Hikayeni yaratmak istiyorsun fakat Map Robinson Crusoe'yi anlatıyor. Ben başlığı görünce aa robinson crusoenin hikayesini map yapmış adam oynayayım dedim. hikayeyi biliyorum ama yaşamak zevkli olur dedim bam başka bir şey çıktı :) Ama başlangıç için güzel. Tebrik ederim dostum.

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dostum Kendi Hikayeni yaratmak istiyorsun fakat Map Robinson Crusoe'yi anlatıyor. Ben başlığı görünce aa robinson crusoenin hikayesini map yapmış adam oynayayım dedim. hikayeyi biliyorum ama yaşamak zevkli olur dedim bam başka bir şey çıktı :) Ama başlangıç için güzel. Tebrik ederim dostum.
Dediğim gibi bundan sonrasında modlardan yararlanacağım için sınır olmayacak ve hayal kırıklığı yaşamayacaksın