Chiel

Marangoz
Mesajlar
45
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
66
Puanları
190

Merhabalar.

Rocket League oyunu Microsoft Windows ve PlayStation için 7 Temmuz 2015 tarihinde piyasaya sunulmuştur. Oyun Psyonix tarafından geliştirilip yayınlanan, arabalar ile topu kaleye göndermeye çalıştığımız bir spor oyunudur. Yerlerde bulunan boost(güç kaynakları) alındığı zaman bulunan güç kaynağı göstergesi bölümünde yüzde sistemi ile sayılar belirir. Bu sayı kaç olursa olsun kullanabilirsiniz. İkili güç kaynakları haritanın orta sahasının çaprazlarında ve sağ, sol bölümlerinde bulunur. Onlar alındığı vakit güç kaynağınız 100'e ulaşır!

Rocket_League_coverart.jpg

Ücretsiz araçları isimleri ile listeleyecek olursak:
Armadillo, Backfire, Breakout, Gizmo, Hogsticker, Hotshot, Merc, Octane, Paladin, Road Hog, Sweet Tooth, Venom, X-Devil
Ücretli araçları isimleri ile listeleyecek olursak:
Aftershock, Batmobile, Delorean Time Machine, Dominus, Esper, Grog, Marauder, Masamune, Proteus, Ripper, Scarab, Takumi, Triton, Vulcan, Zippy

Ayrıca oyuna son zamanlarda eklenilen para ekleme özelliği ile market bölümünden satın alabileceğiniz kasalar bulunmakta. Açacağınız kasaların içinden çıkan eşyalar renk renk gidiyor ve bu bize Counter Strike:Global Offensive oyununu andırıyor. Sarı en iyi eşya olarak anılıyor. Ayrıca kasaların iyiliğine göre fiyatları değişiyor.
 


mahmud118

Are you?
Mesajlar
618
En iyi cevaplar
4
Beğeniler
278
Puanları
1,320
Ruh hali
Kısa bir anlatım olmuş. Ancak üstüne söylenecek pekte bir şey de bırakmamış, +rep olsa vericem onun yerine beğendim :)
 

Üst