Rocket League: Rocket Pass

MrHero

Ölmedim
Emekli
Mesajlar
140
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
211
Puanları
480
Ruh hali



Screenshot_7.png

Rocket League: Rocket Pass

Merhaba arkadaşlar! Bu konumda sizlere Rocket League oyununa yeni gelen Rocket Pass hakkında bilgiler paylaşacağım.
Rocket Pass Nedir?

Rocket Pass, Rocket League'de yeni eşyalar kazanmak için bir yol sunan fakat zaman sınırlı bir sistemdir. Rocket League, bu konuda amaçlarının her Rocket Pass çıkışında benzersiz içerikler vermek olarak açıklamıştır. Ayrıca senede birkaç sefer geleceği belirtilmiş. Yani Rocket Pass bir kereyle sınırlı kalmayacak.


Rocket Pass: Ücretsiz (Free) ve Ücretli (Premium)
Rocket Pass: Ücretsiz (Free)

Ücretsiz olan Rocket Pass her oyuncunun kazanabileceği hediyeler vermektedir. Kuşanılabilir eşyalar, oyuncu sancakları (banner), oyun içi unvanlar ve kasaları açmak için şifre kırıcı veriyor. Bu şifre kırıcıyla açılan kasalardan çıkan eşyalar herhangi bir şekilde takas edilemiyor.
Screenshot_8.png

Ücretsiz Rocket Pass 70 kademeden oluşuyor fakat sadece 29 tane ödül var. İlk başlarda ödülleri iki seviyede bir alıyoruz fakat daha sonra bu rakam üç seviyede bir, beş seviyede bir gibi rakamlara çıkıyor. Bu aşama normal aşama olarak geçiyor. Bu arada karıştırmayalım Rocket Pass'in özelliği oyundaki normal seviye ile alakalı değil. Rocket Pass'a özel seviye sistemi mevcut.

Rocket Pass: Ücretli (Premium)

Ücretli olan Rocket Pass 10 tane oyun anahtarı satın alarak alabileceğiniz bir şey. 10 adet anahtar normalde 10 dolar fakat doların şu an doların durumunu göz önünde bulundurduğumuzda 64.50 Türk Lirası gibi bir fiyata tabii oluyor. (Bu fiyat kura göre değişiklik gösterebilir) Ücretli Rocket Pass alırsanız kuşanılabilir eşyalar, yeni araçlar, kasa anahtarları, premium unvan ve sancaklar (banner) ve başka ödülleri içeriyor.
Screenshot_10.png

Ücretli Rocket Pass 90 adet kademe içeriyor ve 90 tane ödül bulunuyor. Sonlara yaklaşınca bazı kademelerden çıkacak ödüller gizli durumda. Bu aşamalar pro aşama olarak geçiyor. Bu, buradaki ödüllerin renklisi veya sertifikalı halinin gelebileceği anlamına geliyor. Ücretli Rocket Pass eşyalarının hepsi takaslanabilmektedir fakat unvan gibi şeyler tabii ki takaslanamıyor.
Bazı Ücretli Rocket Pass içerikleri

Screenshot_11.png


Screenshot_12.png


Screenshot_13.png


Screenshot_14.png


Bu siteden Ücretli Rocket Pass öğelerini öğrenebilirsiniz (Biraz aşağı indiğinizde göreceksiniz):
rocketleague.com/game-info/rocketpass/rocket-pass-1/

Rocket Pass çıktı mı yoksa çıkacak mı?

Rocket Pass, 5 Eylül günü saat TSİ 20.00 gibi kullanıcıların hizmetine sunuldu. Rocket Pass'in senede birkaç kere çıkacağını konuda bahsetmiştim. Yani bu Rocket Pass 5 Eylül günü çıktı fakat 26 Kasım günü son bulacak.
Rocket Pass'taki her seviyenin kilidini açmak ne kadar sürer?

Rocket League'e göre Ücretli olan Rocket Pass'in süresi tam belli değil fakat ücretsiz olanın süresi 2 kat xp veren haftasonları vb. gibi şeylerle aşağı yukarı 100 saat gibi bir zamanda bitirilebileceği düşünülüyor. Bence daha fazla sürer çünkü her kademede ödül bulunmuyor.
Ücretli Rocket Pass ödüllerinin hepsi boyalı veya sertifikalı mı olacak?

Bu sorunun cevabı hayır. Rocket League en iyi eşyalara odaklanarak bazı eşyaların böyle olabileceğini belirtmiş fakat bu sayede aynı eşyaları almak durumunda kalmayacaksınız.

İzlemek isterseniz Rocket Pass Trailer:

Evet arkadaşlar konumu okuduğunuz için teşekkürler! İyi Forumlar!​
 


Ayberk_PvP

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
26
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
9
Puanları
110
Ruh hali
Konu ayrıntılı bir şekilde yazılmış , rocket league oynayan / oynayacak kişilerin dikkatini çeken faydalı bir konu olmuş.
 

ErenayTuncel

Taş Madencisi
Youtuber
Mesajlar
79
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
97
Puanları
540
Ruh hali
Başarılı bir anlatım olmuş eline sağlık :wow:
 

Üst