[Rocket]RocketSurvival.nitrado.net |1.7.X/1.8.X| [S.Market/Takas/İpeksi/KoylüTakas/Açık Arttırma]

Can Özdemir

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

||Ip:RocketSurvival.nitrado.net||
||Sayısal Ip:Bot Yüzünden Sayısal Ip'mizi veremiyouz||

||Ram=4GB||yeterli ama (yükselecek)
||Kapasite=36||Oyuncu Sayımız Full'e ulaşınca %100 arttırlacak
Sürüm 1.7.X-1.8 Sürüm dür.
Hayatta kalma sunucu

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba bizi seçip bizimle birlikte mc nin tadını çıkarmak istediğiniz için teşekkürler.

En büyük amacımız siz değerli oyuncularımıza güzel bir oyun keyfi sunmaktır.Biliyoruzki bizim gibi server açan çok kişi var fakat sizin için en iyisini yaptıklarını düşünmüyoruz ve bu yüzden sizin için survival sunnucu açmayı düşündük.Viplerimiz gayet uygundur parası olmayan arkadaşlara indirim yapılır bunun için bizi kandırmayacağınızı düşünüyoruz.
Hepinize iyi forumlar..

ÖNEMLİ BİR HATIRLATMA!
Sunucumuzda kullandığınız şifreler size aittir.Hiçbir yönetici size şifrenizi sormaz ve istemez.Sizlere bizim adımızla gelen kişilere inanmayın ve sunucumuzda kullandığınız şifreyi lütfen başka sunucularda hesap güvenliği için kullanmayınız.

Deneyimli Bir Ekibe Sahibiz.
Kurallar Hakkında Hassasiyetimiz Büyüktür.
Hiçbirşekilde LAG Olma İhtimali Bile Gözükmez.
Ailevi Küfürü Sınırsız Muteden Sayarız.
Kasma FPS Gibi Sorunlar DROP Size Aittir.
Versiyonumuz 1.7.X ,1.8.X'tir
WebSitemiz Yakinda.

Kufur kesinlikle yasaktir!
Ayrimcilik/dislama yasaktir!
Reklam yapmak Kesinlikle yasaktir!!
Yetkilileri bos yere rahatsiz etmek yasaktir!
Irkcilik yapmak kesinlikle yasaktir.Sebebi suresiz bandir.!
Alim Olmadigi Halde Alim Varmı Diye Sormayınız.
Sorularınızı Kuruculara Değil.
Rehberlere Sorunuz.

4 GB Ram Bulunmaktadır.
Hazırladığımız Bir Proje İle

Güvenli Sunucudur.
Şikayet SS Gibi Durumlarınızda
Skype -> maarolph1 , General_Metin

Sunucumuzda Enchli Elma Yasaktır!

V.I.P Fiyatları :

Gold Vip : 10 TL
Emerald Vip : 15 TL
Diamond Vİp : 20 TL
Rocket Vip : 30 TL

[Claimde PvP Şuanda Açıktır!

Alımlar için beklemede kalın
Rehber
Reklamcı
alımları olacaktır

Server deki eklentiler

İpeksi spawner
Timber Mod
Köylü Ticaret
Meslek seçeneği
Açık arttırma
Sanal market
ve daha fazla

bize ulaşmak için
Maarolph1 ve [email protected]

SPAWN ve ORMAN

Son düzenleme:

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, Deneyimim var. 18 tane Survival sunucu açtım pluginerim rütbe yapabilirim skript kodlayabilirim "AlgenTR" | "GoodMC" | "RevivalMC" | "NightBird" | "SonSurvival" | "KebapSurvival (+172)" | daha aklıma gelmiyor. En son açtığım faction idi AlgenTR idi. Sunucu buildleri hoş...

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, Deneyimim var. 18 tane Survival sunucu açtım pluginerim rütbe yapabilirim skript kodlayabilirim "AlgenTR" | "GoodMC" | "RevivalMC" | "NightBird" | "SonSurvival" | "KebapSurvival (+172)" | daha aklıma gelmiyor. En son açtığım faction idi AlgenTR idi. Sunucu buildleri hoş...
Pluginer olarak alacakmısın bayım? Nickim Heist şuanda giriyorum oyuna istek skript'in olursa söyle bu arada reklam yapmamaları için sohbet temizleme skripti atabilirim...

TheDrayS

www.Filo.ooo
En iyi cevaplar
0
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler.Fakat biz Reklamımımızda da dediğimiz gibi deneyimli bir ekibe sahibiz.Biz serverin tutacağına eminiz.Birde bir şey söylemem gerekirse ALLAH BÜYÜKTÜR :)
Dostum bu kararı siz veremezsiniz. Oyuncular bu karar verir. Bir oyuncu gözünden bakarsak suucunuzda diğer sunuculardan ayırt edici bir özellik yok.

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum bu kararı siz veremezsiniz. Oyuncular bu karar verir. Bir oyuncu gözünden bakarsak suucunuzda diğer sunuculardan ayırt edici bir özellik yok.
Beni alsalar :) Ben sunucumu istesem açarım fakat sınavlar var ama yakında @TheHeist olarak farkımı ortaya koyacağım!

Konu güncellenmeli 24 değil slotunuz artık sonuçta.

MhmdAkgn01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bug var Diyoruz Kurucu Dinlemiyor +
Bide Söyle Lan Diye Tehtid Ediyor +
Bug Bulana Ödül Varmış Ne Diye Soruyorum Ban Diyor +
Sölersen Sölerim Diyorum Ban Atıyor Server Rez.