RodyNetwork Alımlar Başladı !

Boşbirsusisesi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ADMIN FORMU
Ad Soyad: Emre Bozkurt :)
Tecrübe(kaç serverde bu görevi yaptın ve ne kadar biliyorsun):yani genellikle mod da nfala nyükselmiştim admin olduğum sw lerde ama işimi iyi yaparım ve daha doğrusu yerine göre iyi davranırım işimde yani sayuı sını hatırlamasamda olmuşluğum baya bi var :)
Neden bir yetkili olmak istiyorsun?:yani size bi yardımım dokunsun yeter deyilmi künah olmadığı sürece yardım ederim yani kötü bi amacım yok
Minecraft ı kaç yıldır oynuyorsun? minecraft ı bildim bileli 2-3 yıldır oynuyorum
Konuşmanda uygunsuz kelime kullanır mısın?(YALAN YOK):açık konuşalım bne çok sinirlenince berki 2 3 cümle kaçar ama normalde asla küfretmem zorlasanız bile :)
umarım beğenirsiniz skype tan uulaşa bilrisiniz

semih2601

Marangoz
En iyi cevaplar
0
REHBER FORMU
Ad Soyad: Semih kul**
Tecrübe(kaç serverde bu görevi yaptın ve ne kadar biliyorsun): Rehber olarak çok yaptım. ve bu görevde çok iyiyim.
Neden bir yetkili olmak istiyorsun? İnsanlara yardım etmeyi severim.
Minecraft ı kaç yıldır oynuyorsun? 4
Konuşmanda uygunsuz kelime kullanır mısın?(YALAN YOK) Uygunsuz kelime kullanmam. Rehberin de özelliğide budur. İnsanlara düzgün yolu düzgün şekilde göstermek.
oyuncularla iletişimin nasıldır? Gayet iyi.
oyunculara karşı saygılı mısın? Evet

Emre3551

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad: Emre Ünlüer
Tecrübe(kaç serverde bu görevi yaptın ve ne kadar biliyorsun): 20 30 serverde rahat yapmışımdır
Neden bir yetkili olmak istiyorsun? Bilgime Oyuna Vereceğim Destek Ve İş Sonrasında Birazda Olsa Eğlenmek İçin
Minecraft ı kaç yıldır oynuyorsun? 6
Konuşmanda uygunsuz kelime kullanır mısın?(YALAN YOK) Çok Nadiren

KeremAratRs

Marangoz
En iyi cevaplar
0
MIMAR FORMU
Ad Soyad: Mustafa Kerem A**t
Tecrübe(kaç serverde bu görevi yaptın ve ne kadar biliyorsun): SonOyuncu Eggwars Spawnını Yaptım
Neden bir yetkili olmak istiyorsun? Çünkü Serverin ismini Beğendim
Minecraft ı kaç yıldır oynuyorsun? 1.5.2 den beri
Konuşmanda uygunsuz kelime kullanır mısın?(YALAN YOK): EVET ama cok değil
//wand hakkında iyi bir bilgi sahibi misin?: Cok Değil Ben Genellikle WARP yaparım
Buildden anlar mısın?(en az 2 tane güzel build resmi): Dostum Sw de göstersem Kendimi

AtakanBAba52

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad:Atakan Atasoy
Tecrübe(kaç serverde bu görevi yaptın ve ne kadar biliyorsun):5 serverde admin
Neden bir yetkili olmak istiyorsun?:Yetkili olunca havalı oluyorum :D
Minecraft ı kaç yıldır oynuyorsun?6
Konuşmanda uygunsuz kelime kullanır mısın?(YALAN YOK)kullanmam
ADMİNLİK

Protokanda

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ADMIN FORMU
Ad Soyad:Ata Baran
Tecrübe(kaç serverde bu görevi yaptın ve ne kadar biliyorsun):5-6 kere kendi serverimi açtım,baya bi kurucu/admin/mod/pluginer oldum Plugin bilgim(%80-%85) civarıdır gerektikçe öğrenirim..
Neden bir yetkili olmak istiyorsun?:Zevk Meselesi Yardım Etmeyi Severim Oyuncularla Ilgilenmeyide Severim
Minecraft ı kaç yıldır oynuyorsun?:6 Yıldır Oynuyorum
Konuşmanda uygunsuz kelime kullanır mısın?(YALAN YOK):Gerekmedikçe Kullanmam

Zaferays

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar skypeden istek atın veya servere gelin ben atınca isteği garip tepkiler veriyorsunuz

Skype isteklerini kabul edin

ayberK528

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad: Ayberk Temur
Tecrübe(kaç serverde bu görevi yaptın ve ne kadar biliyorsun):3 serverde
Neden bir yetkili olmak istiyorsun? Üyeler ile İlgili Olduğum için
Minecraft ı kaç yıldır oynuyorsun?4.5
Konuşmanda uygunsuz kelime kullanır mısın?(YALAN YOK) Yalan Yok Bazen

Nightmare035

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
REHBER FORMU
Ad Soyad: Mustafa Ersu
Tecrübe(kaç serverde bu görevi yaptın ve ne kadar biliyorsun): 5-10 server gerektiği kadar biliyorum
Neden bir yetkili olmak istiyorsun? : Sizin serveriniz uygun ve güzel böyle bir server bende yetkili olmak istedim
Minecraft ı kaç yıldır oynuyorsun? 4
Konuşmanda uygunsuz kelime kullanır mısın?(YALAN YOK) çok az nadiren
oyuncularla iletişimin nasıldır? Onlara karşı dürüst ve dostça yaklaşırım.Arkadaşım gibi davranırım.Tabii onlarında bana böyle davranmasını isterim.
oyunculara karşı saygılı mısın? saygılı ve iyi davranırım.Bu sürede tabii onlarında bana karşı saygılı olmasını isterim.

Saday

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad: Oğuzhan Saday
Tecrübe(kaç serverde bu görevi yaptın ve ne kadar biliyorsun): Şu Zaman'a Kadar Çoğu Serverde Görev Aldım Sayısı Hakkında Net Bir Bilgi Veremeyebilirim.
Neden bir yetkili olmak istiyorsun? Oyuncularla İletişim Kurmayı Ve Onlara Sorunlarında Yardım Etmeyi En İyi Şekilde Sevdiğim İçin
Minecraft ı kaç yıldır oynuyorsun? 5
Konuşmanda uygunsuz kelime kullanır mısın?(YALAN YOK) Çok Nadir Bir Şekilde Ama Oyun İçerisinde Kullanmam

GurkanBey305

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
MOD FORMU
Ad Soyad: Gürkan Çelik
Tecrübe(kaç serverde bu görevi yaptın ve ne kadar biliyorsun):Survival serverlerinde bir sürü serverde yaptım çok biliyorum gerekli sorurumlukları gayet iyi bilirim.Eğer yetkimin dışından çıkarsam o benim hatamdır hatamı fark edebilirim.
Neden bir yetkili olmak istiyorsun?Yetkili olmamın sebebi.İnsanlar artık çok hak yemeye başladı ve benimda birazcık yaşım küçük bazende yaşımdan dalga geçenler oldu çok hakkım yendi bu haksızlıklara veya benim hakkımı yiyerek admin olan yada mod olmaya çalışanlara ders vermek için geliyorum kendimden çok eminin bu işi yapabilmek için.
Minecraft ı kaç yıldır oynuyorsun? 4 YIL ! ((YALAN YOK))
Konuşmanda uygunsuz kelime kullanır mısın?(YALAN YOK) Uygunsuz kelimeler kullanmam.Fazla kitap okuyan birisiyim.Nerede nezaman durulacağını iyi bilirim eğer ki birisi benim anneme babama küfür ederse sinirlenirim baya ama küfür etmem gereken cezayı verdikten sonra beddua okur geçerim.
Komut bilgin nasıldır? Koumt bilgim gayet güzel komutları biliyorum WorldGuard,WorldEdit,Essentials,Spawner,Otolapis,Save World,AuthMe, birçok pluginin komutlarını bilmekteyim /reload /restart /stop gibi komutlar yani %85 bilmediğim komutlar olabilir egoist birisi değilim.

BagCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad Soyad: Emre Çakan
Tecrübe(kaç serverde bu görevi yaptın ve ne kadar biliyorsun): 3 serverda adminlik ayrıca 2 tane server sahibi
Neden bir yetkili olmak istiyorsun? Bir süredir adminlikten sıkıldığım için oyuncu olarak oynuyordum fakat Adminliğe geri dönmek istiyorum
Minecraft ı kaç yıldır oynuyorsun? 6
Konuşmanda uygunsuz kelime kullanır mısın?(YALAN YOK) Kullanmam