- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar ben şu an lise de gazetecilik okuyorum. Meslek hocası röportaj ödevi verdi. Bilişimle ilgili bi röportaj yapmamı istedi. Sizce kiminle yapmalı veya nereye gitmeliyim?
Çok sade .d güzel bir şey istiyorum .dManava Git
Nereye Gidecen Internet Kafeye Git Adamla röportaj yap
o zaman büyük bir forum sahibi ile internet üzerinden röpotaj yaptığını söyle hocanın hoşuna gider senin için craft_man taklidi yapabilirimÇok sade .d güzel bir şey istiyorum .d
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orda sıkıntı yok da foto istiyo .d videoyla beraber .do zaman büyük bir forum sahibi ile internet üzerinden röpotaj yaptığını söyle hocanın hoşuna gider senin için craft_man taklidi yapabilirim![]()
sesim kalın bide takma bıyık takarımOrda sıkıntı yok da foto istiyo .d videoyla beraber .d
İlla röportaj yapıcan yane .dsesim kalın bide takma bıyık takarımskypeden röportaj yaparız
Beni ararsın canım .d reel de gel yapak .dBenle yap ._.
Sen bilişim uzmanı mısın .sBenle yap ._.
.d istanbuldaysa bi ara uğrarım .dBilgisayar tamircisi bi bakkal var tanıdğım onunla görüştürebilirim seni .s
Evet hemde 80 yaşında o zaman hakkındada konuşursunuz .s.d istanbuldaysa bi ara uğrarım .d
Uuuu SüpürEvet hemde 80 yaşında o zaman hakkındada konuşursunuz .s
Düşünmem lazım .d zorlarsın beni .dBi ara. Tr.gg. site açmıştım benimle yapabilirsin.fena bilişimimdir.
TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uuuu SüpürEvet hemde 80 yaşında o zaman hakkındada konuşursunuz .s
Düşünmem lazım .d zorlarsın beni .dBi ara. Tr.gg. site açmıştım benimle yapabilirsin.fena bilişimimdir.
TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi