ROESCRAFT Reziliği Tıkla Ve Gör.

Ridvan_44

Play.CrafRion.Com
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Mapı Senin yaptıgına Dair Kanıt verirsen Seviniriz Bize İnternetten buldugun mapi sahiplenme gibi sorunun olmaması gerek 2.cisi ise Skypede ana bacı küfredip cagrima gelememen ayrı bi komiklik.

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
İnternetten Bulduğumuz Bir Map'di Bu Ve Faction'u yenilediğimiz İçin Bu Map'i Kullanıyoruz.
Siz Ise Üstüne bir isim Yazıp Biz Kullanıyoruz Diyemezsiniz Kardeşim.
Lütfen Skype'de Adapli insan Ol Sövüceksen İse Gruba Gelip Öyle Söv Kardeşim.

ByArtem323

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnternetten Bulduğumuz Bir Map'di Bu Ve Faction'u yenilediğimiz İçin Bu Map'i Kullanıyoruz.
Link alabilir miyim interneten bulduysan merak ettim de kim atmış mapı.

Collapse

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Link alabilir miyim interneten bulduysan merak ettim de kim atmış mapı.
Aynen bi link atarsan iyi our.

Kardeşim Mapı Senin yaptıgına Dair Kanıt verirsen Seviniriz Bize İnternetten buldugun mapi sahiplenme gibi sorunun olmaması gerek 2.cisi ise Skypede ana bacı küfredip cagrima gelememen ayrı bi komiklik.
Bekleyin sohbet bolumyule atiyim.

Hemen cek grupa.

Bunlardan Kurtulman İçin 1.8 Şart :)
Aynen

Birazdan sohbet ile alinmis as aticagim insallah by yorumlarin aynisi onada gelir.

Ridvan_44

Play.CrafRion.Com
En iyi cevaplar
0
Aynen bi link atarsan iyi our.

Bekleyin sohbet bolumyule atiyim.

Hemen cek grupa.

Aynen

Birazdan sohbet ile alinmis as aticagim insallah by yorumlarin aynisi onada gelir.
Bana Burda Prim yapma Sorunun varsa sikayetin varsa buyur skype mapı yaptıgına dair kanıt sun bende siteyi atayım tabi sen yaptıysan burda yeme bizi.

Collapse

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bana Burda Prim yapma Sorunun varsa sikayetin varsa buyur skype mapı yaptıgına dair kanıt sun bende siteyi atayım tabi sen yaptıysan burda yeme bizi.
https://forum.gamer.com.tr/konu/legendary-emerald-castle.331880/ Byrn Kale Bekir Arkadasıma Aitdir.

https://forum.gamer.com.tr/konu/legendary-emerald-castle.331880/ Bu Kalesi :) Devamı Geliyor.

ImSolo

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu sunucu'nun kurucuları zaten kalitesiz Mirjamıdır Rıdvanmıdır neyse boşa çalmadık demeyin sizin adınız önceden cıktı hala haklı olmak istiyosunuz hırsızsınız bunu herkes bılıyor burda saçma saçma şeyler yazarak kendınızı rezil etmeyın.

ByArtem323

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emek hırsızlığı başka bir şey değil yapanları allaha havale edin geçin ilerde çekerler.