RolePlay Sunucu ORTAK ARIYORUM.

KırmızıKedi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Kırmızı Kedi Severler !
Bildiğiniz Üzere / . Bir sunucu açacağız Zor Olacak ! RolePlay sunuculara bayılıyorum. Ve daha önceden (ORTAKTA ARANAN ÖZELLİKLER BU İŞİ YAPMIŞ / ROLEPLAY SUNUCU AÇMIŞ / GÜVENİLİR/ CİDDİ) aradığım niteliklerdir. ]Abi kardeş şu bu yok. Tam Roleplay adamı arıyorum uzun uzun yazıp destan yazmayı düşünmüyorum . Zaten gelecek kişininde bileceği üzere bu çok zor bir İŞ! ve Sadece DENEYİMLİ insanlar arıyorum. Kalemime güveniyorum hikayeyi karakter ve ırkları ben yazacağım.

Builderlerde Aranan Özellikler : Saygılı , Daha önceden referans [yapılar güzel değil mükemmel olacak) fotoğraf kabul edilmiyor ve , daha önceden paralı builderlik yapması yarar sağlayacaktır. Belirli bir ödeme miktarı yok. Gelen desteklerle 100-1(ay) arası verilir. Zaten ilk 3 ay sadece ekibin ihtiyaçlarını karşılayacağız.
Pluginer Aranan Özellikler : Zaten iş ona düşüyor desek yeri. İyi değil mükemmel olacak Belirli bir ödeme miktarı yok. Gelen desteklerle 100-1 arası verilir. Zaten ilk 3 ay sadece ekibin ihtiyaçlarını karşılayacağız.
ADMİN VE DİĞERLERİNDEN BAHSETMİYORUM . ÖNCEDEN ROLEPLAY OYNAMIŞ REFERANS OLARAK ROLEPLAY SUNUCUDA YETKİ ALMIŞ. TECRUBELİ KİŞİLERDEN OLUŞMUŞ OLMASI GEREKMEKTE

LÜTFEN ZORUNLU ŞARTLARI SAĞLAYAMIYORSANIZ MESAJ ATMAYIN. ZİRA ROLEPLAY YAPMASI ZOR OYNAMASI KEYİFLİ BİR SUNUCU TÜRÜDÜR. VE OYUNCULARIMIZDANDA DESTEKLERİNİ ESİRGEMEMELERİ RİCA EDİYORUM