RomaCraft - Bir Roma Arenası [SURV Zm WAR]

Apleuxa

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ADV DEGİLDİR ARENADA ZOMBİLERLE SAVAŞIYORSUNUZ VEYA SV NİZE EKLEYİP ARKADASLARINIZLA
rome1.png

Rome2.png

Link [Bazı Körler İçin Büyük Yazıyorum Aşşağıdaki Baglantıyı Kopyalayıp URL Bölümüne Yapıştırınız] Not : TEXTURE PACK I KULLANIN YOPKSA ZEVK ALMASSINIZ !

Kod:
http://www.mediafire.com/?92wtvfrerjif4dn

Sandman

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı körler için mi ? Dostum milleti böyle aşşağılama! Sonra neden serverim tutulmadı neden oynamıyorlar hissine kapılırsın. Kendine çok fazla güvenme. Sonuçta herkesin gözü eşit değil ! O zaman bizde seni map yapmaya yeni başlayan ve başlamayan olarak ayırabiliriz .

Apleuxa

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı körler için mi ? Dostum milleti böyle aşşağılama! Sonra neden serverim tutulmadı neden oynamıyorlar hissine kapılırsın. Kendine çok fazla güvenme. Sonuçta herkesin gözü eşit değil ! O zaman bizde seni map yapmaya yeni başlayan ve başlamayan olarak ayırabiliriz .
dostum bak milletin artık link nerde die sormasından bıktım usandım tamamı birde server olayına gelince besela ücretsiz sv kurarsın oraya 1 arkadaşını daha çağrırsın birlikte ws atarsınız kötümü ? arkasında bulunan alışveriş makinesinden ıtemlerini alırsın