- En iyi cevaplar
- 1
böyle düşünmen çok normal. Adamllar üşenmemiş onca şeyi tek tek koyarak yapmışlar ben olsam 100 blcok sonra sıkılırdımEvet alan için serbest ama geri kalanını'da world edit ile yaptınız sandım kusura bakmayın ^^
böyle düşünmen çok normal. Adamllar üşenmemiş onca şeyi tek tek koyarak yapmışlar ben olsam 100 blcok sonra sıkılırdımEvet alan için serbest ama geri kalanını'da world edit ile yaptınız sandım kusura bakmayın ^^
O tavan ışıklandırmada neler çektiğimizi anlayamazsınız beni en büyük çeken şey o halıların kullanışı , aydınlatmasıböyle düşünmen çok normal. Adamllar üşenmemiş onca şeyi tek tek koyarak yapmışlar ben olsam 100 blcok sonra sıkılırdımbu yüzden 1.liği fazlasıyla hak ediyorlar ^^
hıh beni en büyük çeken şey o kırmızı teknenin motorunun yaptığı köpürtüO tavan ışıklandırmada neler çektiğimizi anlayamazsınız beni en büyük çeken şey o halıların kullanışı , aydınlatması
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayva AyvaArap petrol krallarının oteline benzemiş çok güzel bence.. Maşallah Maşallah.. Yallah..
Daha iyilerinide göricezRonin yazmasından iyi bir şey çıkacağı zaten belliydi.![]()
Farkettik en yakın zamanda yollicaz.H.O Finalist olmuşsunuz![]()
Bütün takım adına teşşekür ederimRonin takımı çok iyisiniz![]()
Teşekkür ederiz daha iyi olmaya çalışıyoruzHarika ötesi bir harita,Türkiye'de böyle builderlerin olması heyecan verici.
Ne de olsa akraba sayılırız galiba sanırsamHarika ya herşeyiylemimari, iç tasarım, redstone... RBTde olmak güzell
![]()
Bence de galiba sanırsam dimi kuzenNe de olsa akraba sayılırız galiba sanırsam
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi