Ronin Mimar Takımı - Minigame Arena

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Şey dicem istek haritada bulunabiliyor muyuz ? yani belli bir fiyat karşlığında :)
Tabi ama forumda satış yasak olduğu için skypeden ulaşın :D live:enes_korkmazgoz[DOUBLEPOST=1437598605,1437598505][/DOUBLEPOST]
Ejderhanın ayakları ince ve kısa gibi, taş dışında başka materyal kullanmadığınız içinde detaylar pek belli olmuyo. Zaten diğer objeler çok basit kalmış ...
Bu seferki olmamış.
Birbirinden çok farklı ejder tiplemeleri var bu da onlardan bir tanesi yani ayakları ince ve kısa değil, bu ejder tiplemesine en uygunu o. Taş ve çeşitlerini kullanmamızın sebebi dağa gömülü bir tapınak olarak tasarlanıp, oyuncuların birbirinden kaçabileceği alanlar oluşturmaktı. Diğer objeler derken neyi kast ettiniz anlayamadım. Evler mi?

Arodia

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
JUSTİÇE ABİ SÜPER OMUŞ ABİ BN Bİ SW AÇÇCAM ONUN İÇİN VERİR MİSİNİZ LAPİS YERİNE KULLANÇAM 20 TELE VERİRİM ABİ SİZE OP DA VEĞİRİM
OK MU ABE

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Birbirinden çok farklı ejder tiplemeleri var bu da onlardan bir tanesi yani ayakları ince ve kısa değil, bu ejder tiplemesine en uygunu o. Taş ve çeşitlerini kullanmamızın sebebi dağa gömülü bir tapınak olarak tasarlanıp, oyuncuların birbirinden kaçabileceği alanlar oluşturmaktı. Diğer objeler derken neyi kast ettiniz anlayamadım. Evler mi?
Bilemiyorum; o ejderhanın ayakları ince ve kısa gibi geldi. Keşke taş yerine başka bi şey kullansaymışsınız. O evler güzel olmuş, ama çok daha güzel olabilirdi.Ayrıca o dağlara daha fazla şey eklemeliydiniz bence. Yani şöyle olmuş: belirli bir yere gereğinden fazla build yapılmış; diğer taraflara neredeyse hiç bi şey yapılmamış.
Ben şahsen bunu beğenmedim. Ronin daha iyisini yapabilirdi.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Bilemiyorum; o ejderhanın ayakları ince ve kısa gibi geldi. Keşke taş yerine başka bi şey kullansaymışsınız. O evler güzel olmuş, ama çok daha güzel olabilirdi.Ayrıca o dağlara daha fazla şey eklemeliydiniz bence. Yani şöyle olmuş: belirli bir yere gereğinden fazla build yapılmış; diğer taraflara neredeyse hiç bi şey yapılmamış.
Ben şahsen bunu beğenmedim. Ronin daha iyisini yapabilirdi.
Açıkçası sadece bir minigame arenası için çok daha fazlasını gerek görmedik :)
Ki bu tulpar gibi iddialı ya da alamut gibi iddialı bir proje değil, onlarda aynı şeyleri söyleseniz haklısınız derdim. Yine de teşekkürler herkesin görüşü farklı. Evlere dair net bir resim yokken evleri nasıl incelediniz.. ona da şaştım doğrusu :D

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abicim Çok Berbat Olmuş Diyemem Çünkü Ben Uğraşsam 1 Yılda Anca Beceririm :D Neyse Yine Güzel Bir Harita Olmuş :) Ellerinize Sağlık :) !

ComodoGaming

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yine çok başarılı bir çalışma (Akademiyi bekliyordum bu konu çok aydınlatıcı oldu sağolun :D )

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0