Ronin Sıtayla Orta Çağ Evi Tutorial | Öğretici Video

L

LifeTaker

Ziyaretçi
yarıldım :D[DOUBLEPOST=1437158287,1437158122][/DOUBLEPOST]dediğim kısaca.

Ronin için güzel bir çalışma hedeflerini yüksek tutan arkadaşlar bundan daha yükseğini bulamaz yabancı turitol lar 15dk da fix dir nerede ise ama @ronin Sizin için güzel bir çalışma yapmış

Yapıyı fazla beğenmedim ama :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

:b[DOUBLEPOST=1437158443][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

:b
neyse yether

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Onlar çokçokçokçok küçük evler. Diğerleri 15 dk dan aşağı değil. Ya da belli bölümleri hızlandırılmış videolar[DOUBLEPOST=1437169580,1437158806][/DOUBLEPOST]Neyse herkese güzel yorumları için teşekkürler abone olmayı unutmazlarsa sevinirim :D youtubeden de yorum atın lütfen :(/

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Tutorial ve ev sadece bu video 56 gb tuttu sesleri temizlemem falan ayrı bi mesele zaten müzik arayıp arkaya atmam falan da ayrı bir şey sadece buna 1 gün gitti illa şato falan mı yapak beğensin insanlar diye işte yapamayanlar yapsın diye yapıom
Neyse eyv bozuldum biraz
qeqo renderlayıp uploadlamışsındır umarım :pof:

S

Switcher

Ziyaretçi
Tutorial ve ev sadece bu video 56 gb tuttu sesleri temizlemem falan ayrı bi mesele zaten müzik arayıp arkaya atmam falan da ayrı bir şey sadece buna 1 gün gitti illa şato falan mı yapak beğensin insanlar diye işte yapamayanlar yapsın diye yapıom
Neyse eyv bozuldum biraz
Ultra Video Converter ile 1gb inebilr. HD

L

LifeTaker

Ziyaretçi
ronin çıtayı düşürüyor .s
EV SADECE BASİT BİR EV TEK BİR TUTORİALDA KALE ŞATO YAPACAK HALİMİZ YOK ŞATO YAPINCA DA SÜREKLİ ŞATO YAPMAYIN PERS MİMARİSİ YAPINCA (SADECE 2 DEFA YAPTIK) SÜREKLİ AYNI TARZ MODERN YAPINCA T.PACK İLE ÖYLE GÖZÜKÜR TUTORİAL VİDEOSU İSTEYEN BİR SÜRÜ KİŞİ VARDI TOMA VİDEOSUNA BAKARSAN BEN DE EV YAPIP ATTIM NE YAPMAMI BEKLİYOSUNUZ YETER ARTIK CIVKI ÇIKTI YEMİN EDERİM[DOUBLEPOST=1437239452,1437239406][/DOUBLEPOST]
Mb ye bile düşer. Benim videolarıma bak fraps ile çekiyorum 10 , 20 30 gb oluyor ultra video converter 128 mb x3

Edit: Skript videolarım.
Hayır bahsettiğim şey o değil, videonun renderlanmış hali zaten 1.6 gb o sorun değil ama boyutunu düşürmek için de baya bi beklemen gerekiyor boyut büyük olunca

S

Switcher

Ziyaretçi
EV SADECE BASİT BİR EV TEK BİR TUTORİALDA KALE ŞATO YAPACAK HALİMİZ YOK ŞATO YAPINCA DA SÜREKLİ ŞATO YAPMAYIN PERS MİMARİSİ YAPINCA (SADECE 2 DEFA YAPTIK) SÜREKLİ AYNI TARZ MODERN YAPINCA T.PACK İLE ÖYLE GÖZÜKÜR TUTORİAL VİDEOSU İSTEYEN BİR SÜRÜ KİŞİ VARDI TOMA VİDEOSUNA BAKARSAN BEN DE EV YAPIP ATTIM NE YAPMAMI BEKLİYOSUNUZ YETER ARTIK CIVKI ÇIKTI YEMİN EDERİM[DOUBLEPOST=1437239452,1437239406][/DOUBLEPOST]
Hayır bahsettiğim şey o değil, videonun renderlanmış hali zaten 1.6 gb o sorun değil ama boyutunu düşürmek için de baya bi beklemen gerekiyor boyut büyük olunca
Hm, malesef beklemen gerekiyor yapcak bişi yok :D

erenbulbulbul

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
? Anlamadım