LifeTaker_
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Söyleyiş tarzın çok tuhafYapıtlarınız Hep Devlete Hep Zenginlere
1 Kerede Halka Yardım Ettiniz![]()
Söyleyiş tarzın çok tuhafYapıtlarınız Hep Devlete Hep Zenginlere
1 Kerede Halka Yardım Ettiniz![]()
Bro MCSG'deyim gelirim birazdan.@ZorinTR Servera gelebilirmisin Acıcagım Server İçin Faction Spawn Yapıcazda![]()
@ZorinTR Servera gelebilirmisin Acıcagım Server İçin Faction Spawn Yapıcazda![]()
Konuyu dağıtmayın lütfenAbi benim beynim eridi şu an hiç map yapasım yok ha. Yapacağımız spawnın da anasını sevdim, Micro Tools sağ olsun .s .s Yenisini yapacaktık, yok adam yok.
Cok pardon !Konuyu dağıtmayın lütfen![]()
ellerinde düzelttikten sonra smooth kullanırsan emeklerin hec olur yapma öyle şeylerÖncelikle belli bir yüksekliğe kadar blok diziyoruz. Daha sonra .//brush sphere sand komutuyla kumları oluşturuyoruz. Daha sonra replace komutu ile çimene dönüştürüyoruz. Bazı yerlerde elimizle düzenlemeler yapıyoruz. En son da .//brush smooth komutunu kullanarak düzenleme yapıyoruz. Tabi bir de .//naturalize komutu var. Öyle göründüğü kadar kolay değilBunları yaparken elinde kılıç olsun
Aslında sıralama karıştı önce smooth sonra elle yapıyorum benellerinde düzelttikten sonra smooth kullanırsan emeklerin hec olur yapma öyle şeyler![]()
Bence smooth batırıyo hele köprü altı felan yapıyosanız asla kullanmayın sevmiyorum o komutuAslında sıralama karıştı önce smooth sonra elle yapıyorum ben![]()
TeşekkürlerGerçekten müthiş olmuş ellerinize sağlık.
Yeni açılan konulardan 2. sayfaya gidiyor konuGünceldir!