Royal Cerulean (Frigate) / Bayonet (Schooner) / Minecraft Savaş Gemileri -Kaan697

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Royal Cerulean
(Frigate)
And Bayonet
(Schooner)

Birkaç günümü alan bu gemileri sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle yapılışına değinecek olur isek gemiler yapılırken W.E. kullanmamayı tercih ettim. Zaten ayrıntılara daha çok önem vermek istedim. Yelkenlerde ise tamamen deneme yanılma yoluyla güzel olana kadar denedim. Şimdilik de güzel oldu sanırım. Konudaki resimleri değiştirdim. Çünkü Shader (Fotoğrafları Çekerken Efekt Ekleyen Mod) kullanırken daha yüksek bir shader kullandım. Hem de fark ettiğiniz gibi Schooner classından gir gemi daha ekledim. Eskiden bir taneydi. tabii ki ön planda lan Frigate. Yelken direkleri ve gövde bakımından da daha büyük tabi.Bir diğer sebep ise mavi blokların ışık yüzünden mor bir renkte gibi gözükmesi. Ben de Resource Pack'te bu bloğu editleyip mavinin anlaşılmasını sağladım. Ki zaten ilk gemiye ismini veren rengidir. Neyse fazla uzattım işte resimler :

---------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NOT: İç tasarımı da var ancak bir geminin içi odacıklardan oluştuğu için fotoğraf ile iç tasarımın tam olarak anlaşılamayacağını düşündüm.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
L

LifeTaker

Ziyaretçi
Sonunda küp sanatında bir kaan çalışması! :) Harika yapmışsın:)

Son düzenleme:

Hakan35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yav çoh güzel de mor yakışmamış sankimsi ya bi sarı falan iyi gider bu gemilere

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Işıktan mor gibi durmuş da o mavi aslında zaten geminin adı Mavi gibi bir şey[DOUBLEPOST=1397658937,1397658903][/DOUBLEPOST]Translate'den bak

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya mor değil of ühühüh[DOUBLEPOST=1397660967,1397660933][/DOUBLEPOST]Ayrıca o zamanın gemileri bu tarz 18. yüzyılı kastediyorum ve geminin ismi de zaten mavi
En garantisi resimlerin altına not diye ekle bunlar mor değildir diye en garantisi o olur galiba.

Son düzenleme: